Hamza Talip Ekşi
Sarı Üye
- 31 Temmuz 2009
- 668
- 0
- 1.286
Bireysel idmanlara başladığı yazıyor.
Eylüle kadar sakat diye haberler vardı bilemicem
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bireysel idmanlara başladığı yazıyor.
Bilmiyorum. Sabredip transfer günün sonuna kadar yüzümüzü kara çıkarmasını bekleyeceğiz dursun beyin ve yönetimi.
Ülkemizde olduğu gibi ağzımız açık açık izliyoruz elimiz kolumuz bağlı şekilde maalesef.
Tipik Milan transferleri![]()
30'a merdiven dayamis adam ya da 30 üzeri adam gördüler mi gözü kapali atliyorlar üstüne.
Köfte fantezine hayran kaldım terimdash. Nerden nasıl aklına gelir bu tür yorum düşündürdü beni vallahivalla bilmiyorum renkdash dursun gamsızı muhtemelen şuan tv kanepesinde oturup burnunu karıştırıyordur köfteyi de kanepenin arkasına atar kesin muzip şey.:red:
Ondan önce forumdaki futbol profları reddetti haberin yok mu renktaş?
İkisi de bizde iş yapardı yav renktaş.
Savunmada en büyük eksikliğimiz tecrübe şu an.
Forumda benim bildiğim tek bir futbol Profu var oda Prof. D.r Hakan Delikanlı hoca, onun dışındakiler kendilerini prof sananlar..
Köfte fantezine hayran kaldım terimdash. Nerden nasıl aklına gelir bu tür yorum düşündürdü beni vallahi![]()
Tabi ki is yapar. Ben olayin orasinda degilim zaten. Caceres neysede Arbeloa'yi hic begenmiyorum ben.
Solda Carole gibi hücumcu bir adamı sağda Arbeloa tecrübesi ve defansif yönüyle iyi tamamlardı bence.
Oyun zekasını beğeniyorum şahsen rdaşım
İnşallah başkan olarak gelecektir ilerde merak etmeson zamanlarda hocamı dillemeye fırsat bulamamam beni böyle şeyleri düşünmeye itiyor terimdash..![]()
valla bilmiyorum renkdash dursun gamsızı muhtemelen şuan tv kanepesinde oturup burnunu karıştırıyordur köfteyi de kanepenin arkasına atar kesin muzip şey.:red: