Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bilmiyorum. Sabredip transfer günün sonuna kadar yüzümüzü kara çıkarmasını bekleyeceğiz dursun beyin ve yönetimi.
Ülkemizde olduğu gibi ağzımız açık açık izliyoruz elimiz kolumuz bağlı şekilde maalesef.

Valla durumu güzel özetledin umarım bir iş becerirlerde forvet ve dos transfer ederler.:38573:

Tipik Milan transferleri :D

30'a merdiven dayamis adam ya da 30 üzeri adam gördüler mi gözü kapali atliyorlar üstüne.

valla bilmiyorum renkdash dursun gamsızı muhtemelen şuan tv kanepesinde oturup burnunu karıştırıyordur köfteyi de kanepenin arkasına atar kesin muzip şey.:red:
Köfte fantezine hayran kaldım terimdash. Nerden nasıl aklına gelir bu tür yorum düşündürdü beni vallahi :)

fotospor m'villayı bize yazmış.keşke gerçek olsa beee:D

Tabi ki is yapar. Ben olayin orasinda degilim zaten. Caceres neysede Arbeloa'yi hic begenmiyorum ben.

Solda Carole gibi hücumcu bir adamı sağda Arbeloa tecrübesi ve defansif yönüyle iyi tamamlardı bence.

Oyun zekasını beğeniyorum şahsen rdaşım

Umut , tarık ve olcan eğer gitmek istemiyor ve diretiyorlarsa ;

- kesinlikle florya tesislerine sokulmamalilar

- sabride yaptığımız hatayı yapmayıp paf takımdaki çocuklar ile bir araya getirilmemeliler

-herhangi bir halisaha (bu konuda gayet ciddiyim bunlara çimin yüzünü bile gostermesinler) kiralanip günde 3 idman koyulmali.

-idmanlar noter huZurunda yapılmalı

-köpek gibi çalışmalılar

-sakatlık ayağına yatan olursa mezbadan bozma pok kokusu içinde bir salonda tüm günü fizik tedavi ile geçirmeleri sağlanmalı

-medyaya konuşmaları yasaklanmali

-bunların konusunu açan tüm medya organlarına kulüp tarafından rest çekilmeli

-A takımdaki oyuncuların bunlarla görüşmeleri yasaklanmalı

-idman yapacakları halisaha veya salon adresi her hafta değişmeli
Ve çok uzakta olmalı
(bi gün tuzla, bi gün silivri , bi gün şile vs.)

-alacakları ücret ayın son günü elden noter huzurunda bozuk para olacak şekilde ödenmeli

HELAK OL DURSUN

Solda Carole gibi hücumcu bir adamı sağda Arbeloa tecrübesi ve defansif yönüyle iyi tamamlardı bence.

Oyun zekasını beğeniyorum şahsen rdaşım

sn can uz bir tutam vizyona ihtiyacınız var gibi duruyor bu konuda @hakan delikanlı hocamızdan destek alabilirsiniz.

En azindan 5 tane orta saha gelecegini iddaa edenler aramizda degil

Buna da sükür

N'Jie --> Marsilya

Keşke biz alsaydık.

valla bilmiyorum renkdash dursun gamsızı muhtemelen şuan tv kanepesinde oturup burnunu karıştırıyordur köfteyi de kanepenin arkasına atar kesin muzip şey.:red:

CoMarRtWIAATdTY.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt