Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Antremana da almıcaksın otursun evinde futbol hayatı bitsin

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ya bitsin de bu zaten kontratı bitene kadar alacağı parayı 45 yaşına kadar oynasa başka yerden alamaz, hesap ortada.

Bakınız,örnek;Kasımpaşa 250 bin eur vermiş diyorlar, biz diyelim ki tarık denen futbolcu müsveddesine 500 bin eur verecek geri zekalı bir takım bulduk, e bizden gidene kadar alacağı para yaklaşık 4,5 milyon eur!! Düşünsenize, oynayarak 10 yılda kazanacağı (ki orası bile şüpheli-yaş 25) paranın çok daha fazlasını 3 yıl boyunca yattığı yerden sadece antrenman yaparak kazanacak,hayatta gitmez boşa ümit etmeyin derim bu da bize Aysal'ın sağlam kazığıdır onun için kimse bana ne Aysal'ı ne de Dursun'u (ki böyle bir akıl fukarası Galatasaray 'lı olduğunu sanmıyorum bu forumda savunan da net kuştur) savunmasın.

Umut ve Olcan'da da durum farklı değil, Donk ta da keza öyle ama belki bir Çin takımı çıkat ama Umut ve Tarıkı alacak adam yok bu paralara belki Olcan o da şüpheli.

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Moderatör tarafında düzenlendi:
St. Pauli, Başakşehir'in 21 yaşındaki oyuncusu Enver Cenk Şahin'i transfer etti.

CoRuCh4UAAAU3AO.jpg

Beceriksizler sponsor bile bulamadı.

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Adnan Polat bile en rezil döneminde Adnan Sezgin denen meymenetsizi gönderip Misimovic'i, Cana'yı falan aldırmıştı. Vallahi tarihe geçecek rezillikte bir yönetim faciasını izliyoruz. Koca Galatasaray'ın forveti ve orta sahası yok düşünebiliyor musunuz?

brumanın performansı sonrası forvet alımından vazgeçen yönetim ön libero içinde devre arasına kadar hamitten faydalanacak, devre arasında uefadan gelen cevaba göre bir ön libero alınacak. kaynak : zaytung
böyle bir açıklama gelirse yakında inanın asla şaşırmam :) :)

transferi falan geçtim, koskoca Galatasaray klübü 2 seneden beri doğru dürüst bir sponsor bulamıyor, bu ayıp bu yönetime yeterde artar bile. ha bide zengin olup çok iyi Galatasaraylıyım diyenlerede yazıklar olsun senelik 3-5m euro verip markanızla şu klübe sponsor olmayı bile beceremiyorsunuz, allahınızdan bulun ne diyim

3 milyon euro verip Pato'yu koyacaktık forvete

Adnan Polat bile en rezil döneminde Adnan Sezgin denen meymenetsizi gönderip Misimovic'i, Cana'yı falan aldırmıştı. Vallahi tarihe geçecek rezillikte bir yönetim faciasını izliyoruz. Koca Galatasaray'ın forveti ve orta sahası yok düşünebiliyor musunuz?

düşünmek mi? düşünmediğimiz an var mı acaba? forvetsiz süper kupa finali oynayacağız

bence Eren'i alacağız çünkü dün Fikret Orman iyi Beşiktaşlıymış Eren Kasımpaşaya teklif yapmadık dedi,(bence gidip sordular Galatasaray'a söz verdik yanıtı aldılar bu yüzden Fiko bu şekilde konuştu)...

2 hafta sonra super kupa macina forvetsiz ve on liberosuz cikacağız sanirim

şu gurbetçi 2 tane Floryaya gelen isimler kimler acaba 98liymiş ikisi de

bence Eren'i alacağız çünkü dün Fikret Orman iyi Beşiktaşlıymış Eren Kasımpaşaya teklif yapmadık dedi,(bence gidip sordular Galatasaray'a söz verdik yanıtı aldılar bu yüzden Fiko bu şekilde konuştu)...

Çok isterim eğer ki önüne Llorente / Immobile / Dost'dan biri önüne alınırsa müthiş forvet hattımız olur , ligin en iyisi açık ara.

Şimdi Riekerink'in götürdüğü adamlara Podolski'yi de eklersek sayısal anlamda;

Kaleciye gerek yok (Mus-Cenk-Eray)

Sağ beke gerek yok (Linnes-Sabri)

Stopere gerek yok (Ched-Serd-Hak-Sem)

1 Sol bek gerekli (bi tek Carole)

2 orta saha gerekli (sadece Dze ve Selç, ilaveten Donk ve Hamit maalesef tamamlar)

Sol kanata gerek yok (Podolski-Yasin)

Sağ kanata gerek yok (Bruma-Sinan)

Ofansif orta saha gerekli (bi tek Sneijder)

2 forvet gerekli (hiç yok)

2 orta saha gerekli (sadece Dze ve Selç, ilaveten Donk ve Hamit maalesef tamamlar)

hamit yine neyse de donk hiç yok bence ve en önemlisi hiçbiri defansif açıdan yeterli değil.
emrah yasinden daha iyi olabilir bu sene.

bakınız bu bir dramdır..

l1m8nQ.png

2 ortasaha 2 forvet yeter ben selçukun loser olduğu kanaatindeyim oyüzden 2 ortasaha

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt