Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Anlaşıldı ağustosu bekleyeceğiz..bir kere de haziran sonunda bitirelim transferi..ligin ilk yarısı hazırlık dönemi gibi geçiyor cidden

Bruma'nın KAP bildiriminden ;

Ayrıca, eğer futbolcu gelecekte başka bir kulübe satılırsa, futbolcunun satış fiyatı ve satış olduğu taktirde eski kulübüne satış gününe kadar yapılan tüm ödemeler düştükten sonra kalan tutar üzerinden hesaplanan %25'lik tutar eski kulübüne ödenecektir.

Ben Kap aciklamasinda "bir sonraki satistan" diye hatirliyorum.

Değil,10 milyon üzeri satılırsa %25.

Sporting Clube De Portugal-Futebol SAD profesyonel oyuncularından Armindo Tue na Bangna (Bruma) ile 2013-2014 futbol sezonundan başlamak üzere 5 futbol sezonu için anlaşmaya varılmıştır. Buna göre, futbolcunun eski kulübüne (Sporting Clube De Portugal-Futebol SAD) 10.000.000 EUR bonservis ücreti ödenecektir. Ayrıca, eğer futbolcu gelecekte başka bir kulübe satılırsa, futbolcunun satış fiyatı ve satış olduğu taktirde eski kulübüne satış gününe kadar yapılan tüm ödemeler düştükten sonra kalan tutar üzerinden hesaplanan %25'lik tutar eski kulübüne ödenecektir. Oyuncunun eski kulübü eğer aşağıdaki şartlar gerçekleşirse maksimum 3.000.000 EUR daha bonus alabilmeye hak kazanacaktır

Yok kardan.

Unal aysal hic bi heriften kar etmeyelim diye anlasma yapmisti resmen.

15 e bile satsan kar yok resmen. 13 e aldin 15 e sattin. 2 milyonun da yuzde 25 ini sportinge odedin 1.5 kar ettin!!! :(

Iyi o zaman pardon ben yanlis hatirlamisim.

Bu arada Twitter da gördüm hosuma gitti, adam iyi özetlemis gercekten :D

Seçkin ‏@Secckin1905 31. Aug. 2015

Felipe Melo TOP5

1- FB'ye attığı gol.
2- Pitbull sevinci.
3- Penaltı çıkarışı.
4- Emre'yi oyundan attırışı.
5- Kupa töreninde el sıkmaması.

Muslera > Volkan > Tolga

VDW > GG > Linnes
Kjaer > Chedjou > Rhodolfo
Skertel > Marcelo > Serdar
Adriano > Carole > İsmail

Atiba ~ Topal ~ GS ?
Oğuzhan > Selçuk > Josef
Sneijder > Fb ? ~ Bjk ?
Q7 > Bruma > Atıf
Sinan > Volkan > Olcay

Rvp ~ Gs ? ~ Bjk ?

Marcelo bok gibi
adamlar aatifi 10numarada oynatiyorlar. 3--5-2 oynuyorlar. sol kanat hak sag vdw

Yok kardan.

Unal aysal hic bi heriften kar etmeyelim diye anlasma yapmisti resmen.

15 e bile satsan kar yok resmen. 13 e aldin 15 e sattin. 2 milyonun da yuzde 25 ini sportinge odedin 1.5 kar ettin!!! :(
Hep diyorum, Dursun zaten facia,başımıza bugüne kadar gelen en kötü başkan ama Aysal'ın da çok büyük zararları oldu bu klübe kaldı ki Dursun denen çapsızı klübe öneren ve seçimlerde destekleyen de Aysal'dır

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Abi 19 yaşında adamı alıyorsun bu adam u 20 dünya kupasında gümüş ayakkabımı ne aldı yanlış hatırlamıyorsam.
Satma kardeşim sende 8m€ paraya uzat sözleşmesini serbest kalma maddesi koy 20m€ getiren alsın bu kadar basit.Adam bu sene patlarsa seneye 15m€ veren zaten olur

Juventus Tottenham i eziyor

6b8ab249e1274673b741b627239e487e.jpeg

oo bugün macimiz da varmis

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt