Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu fuhuşcu başkandan olmayacak darbe yapmamız lazım arkadaşlar

bu söylediği kaçıncı yalan sıktı artık

Serdar sakatlandi ama sakliyorlar diyordu gecen burada birisi. Bakalim aksam kadroda olacak mi veya daha dogrusu oynayacak mi.

Yönetim çok mu beceriksiz biz mi çok sabırsızız?

En berbat bes parasız dönemde bile olsak bonservissiz scout işi transfer bulamıyor muyuz?

Olum kimlerin eline kaldık.

Al ucuza bonservissiz en kötü seneye 1- 2 demeden satarsın.

Hiç taktik bilmiyorlar.

Bknz: Rodriguez

Umut Bulut 'a 2.7 milyon euro para ödemisiz vay be cidden aglayacagm bu kadar faydasız yeteneksiz bir herife bu kdr para ?
Amatör ligin gol kralini getirsek 100 bin tlye oynar bundan çok daha iyi oynar işe bak arkadaş.

Senegal Televizyonunu hangi vatandas takip eder :D

Fotomac in uydurma fantazi haberi iste.. Tum kaynaklar orada birlesiyor.

Kaynak:

Everton ready to move on from PS13.5 million mistake - Royal Blue Mersey

" Per the source, Senegal FA president Augustin Senghor was speaking to reporters about Niasse’s charitable efforts and contributions to the football federation when he said he hopes the Everton striker is successful in Turkey next season. "

Higuain 90 Milyon € ya transfer olmus diyor SKY. Yakin zamanda aciklanacak diyorlar.

"Serdar Aziz ve Selçuk İnan, antrenmanın ilk bölümünde takımla beraber çalıştıktan sonra idmanın devamında kondisyon ve kuvvete dayalı ekstra bir çalışma gerçekleştirdi. Cenk Gönen ve Semih Kaya özel program dâhilinde özel çalıştı."

bugün kü idman dan, macta yoktur Serdar yine

Kaynak:

Everton ready to move on from PS13.5 million mistake - Royal Blue Mersey

" Per the source, Senegal FA president Augustin Senghor was speaking to reporters about Niasse’s charitable efforts and contributions to the football federation when he said he hopes the Everton striker is successful in Turkey next season. "

According to media reports a loan to Galatasaray in the Turkish League will be completed soon for a fee of just over £1 million.

Hangi medya sorusu gelir akillara, tabiki bu bizim medyadir bana gore.

Aslında Loic Remy ve Mandzukic kulüplerinde 3. Hatta 4.forvet konumuna düştüler ve alınabilecek hedefler hele Mandzukic süper olurdu ama yönetimden bunu beklemek akilalmaz tabi

Son günlerin Juventus - Higuain etkinliklerine göre yeni dogan bir firsat transferi var Avrupa'daki takimlar icin bence.

Ismini acikliyorum Mario Mandzukic.

Juventus Higuain'i alirsa Mandzukic ister istemez 3.forvet konumuna düsecek Juventus da, cünkü Dybala-Higuain oynar her türlü. Mandzukic zaten en kücük sorunda takimdan ayrilmak isteyen bir tip, gitmek isteyecektir muhtemelen Higuain transferinden sonra. Akli olan Mandzukici yoklar bu aralar.
linç edilmezsek söyliyim hiç beğenmem mandzukic son formuyla odundan hallice bas dost u tercih ederim

linç edilmezsek söyliyim hiç beğenmem mandzukic son formuyla odundan hallice bas dost u tercih ederim

Adam formsuz olabilir ama formda oldugu zamanda süper bir forvet. Biz alamayiz onu zaten gectim de ama Avrupa'da kolayca alicisi bulunur orta capli takimlarda.

Adam Almanya,Ispanya ve simdi Italya'yi gördü, Bir de Ingiltere'ye gitsin bakalim orada neler yapacak :D

Benim bu sene CL icin favorim Juventus. Adamlar cok kuvvetli bir takim kuruyor her yönüyle.

Pogba'nin yoklugunu öyle fazla hissedeceklerini de düsünmüyorum acikcasi, basima birsey gelmeyecekse de Pogba'nin cok manyak bir derecede abartildigini düsünüyorum bu arada.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt