Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Serdar Aziz en az 15 mac kacirir diyordum, simdiden 3 mac kacirmis adam.

Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk

Serdar Aziz en az 15 mac kacirir diyordum, simdiden 3 mac kacirmis adam.

Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk

ulan dursun sana ne söylüyüm bilmiyorumki, ulan takımda ne forvet var ne ortasaha gittin sakat adama paraları gömdün. seni indiremedik şu kolktuktan ya. bu taraftara yazıklar olsun bende dahil

Serdar'ı istemeyenlere kızanlar ,Serdar'ı neden istemediklerini anlamadan kızdılar. Tamam adamın az çok kalitesi var ama bugün olmasa bile yarın yine sakatlanacak . Ya aklım almıyor böyle çürük bir adama elinde 0 forvet varken Nasıl o kadar para verirsin. Sağlıksız bir Serdar yerine dengesiz chedjou'yu bin kez tercih ederim. Mesela Leiva'yı alırken araştırıyormuşuz ya sakatlık geçmişini, ee be ahmak Serdar burnunun dibinde her sene 10 maç minimum kaçıran bir adam. Sonra para yok iyi adam alamıyoruz . Allah o 4.5 verenleri bildiği gibi yapsın , başka bir şey demiyorum.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Serdar muhabbeti nedir?

Bir gelişme mi var?

Serdar'ı istemeyenlere kızanlar ,Serdar'ı neden istemediklerini anlamadan kızdılar. Tamam adamın az çok kalitesi var ama bugün olmasa bile yarın yine sakatlanacak . Ya aklım almıyor böyle çürük bir adama elinde 0 forvet varken Nasıl o kadar para verirsin. Sağlıksız bir Serdar yerine dengesiz chedjou'yu bin kez tercih ederim. Mesela Leiva'yı alırken araştırıyormuşuz ya sakatlık geçmişini, ee be ahmak Serdar burnunun dibinde her sene 10 maç minimum kaçıran bir adam. Sonra para yok iyi adam alamıyoruz . Allah o 4.5 verenleri bildiği gibi yapsın , başka bir şey demiyorum.

komisyon

Ben niasseyi oldum olasi begenirdim,anadolu takiminin büyük futbolcusu degil,büyük takim furbolcusu,cok macini izlemistim,ama hamza hoca istediginde sirf giciklik olsun diye karsi cikmistim

Aynen ben de çok karşı çıkmıştım sırf o insanın yüzünden .

Yok kardan.

Unal aysal hic bi heriften kar etmeyelim diye anlasma yapmisti resmen.

15 e bile satsan kar yok resmen. 13 e aldin 15 e sattin. 2 milyonun da yuzde 25 ini sportinge odedin 1.5 kar ettin!!! :(

Adamı toplam 12 Milyon Euro'ya aldın. 2M euro'ya kiraladın kaldı 10M euro.
Potansiyel olarak 20-30 hatta 50M euro'ya satılabilecek potansiyeli mevcut bir oyuncu alınmıştı ve sezon kapatır cinsten sakatlık yaşadı bu adam. Evet piyasası düştü ama hala gördüğün gibi para ediyor.
Telles'i aldın kâr ederek sattın.
Melo'yu aldın kâr ederek sattın.
Burak'tan bile kâr etti bu takım.
Aysal'ın ilk sezonunda yaptığı transferler 10 numaraydı, 2. sezonunda da kötü değildi. Mancini'li devre arasında çok abarttı o da lanet olası yabancı sınırı yüzünden mecburen risk aldı adam. Yasak kalkmayacak üstüne daha da artarak devam edecek dendi ona göre takım kurmaya çalıştı. Sonra da yasağı kaldırıp bizi ********************* gibi ortada bıraktılar.

Ünal Aysal önü kesilmeseydi Türk futbol tarihini değiştirecek adamdı ama bir şekilde engellendi işte. Adamın harcadığı paralara bakarken kazandırdıklarını da atlamamak lazım. Adam gitti stadına seyirci, formana sponsor bulamıyorsun, Aysal varken sponsorlar kapıda sırada bekliyorlardı.
Hükümet+Federasyon engel olmasaydı bugün Galatasaray Riva'yı satarak borçlarını kapatmaya değil borçlarını kendi bütçesiyle kontrol altına alıp Riva'yı da kendi şirketiyle değerlendirmeyi tartışıyordu.

Sadece şu bile çok açık farkı gösterir. Aysal öncesi Galatasaray'ın borçlarının TL/Döviz oranı 30-70'di. Aysal dönemi 70-30'a kadar çekti adam ve şimdi tekrar 30-70.
Sadece şu dönemde dolar/Euro'nun yükselişi bile başlı başına Mancini döneminden fazla zarar ettirdi bize. Dursun/Duygun döneminde hiçbişey harcamadan bu kadar parasız kalmamızın ve borcun büyümesi de aslında en başta bu sebepten.

Konuya dönersek bugün hala "şampiyonluk" ihtimali konuşuyorsan bu Aysal'ın aldığı Muslera, Sneijder gibi yıldızların hatrına bunu da unutmamakta fayda var.

Polo tshirtlerin veya gömleklerin yakasini kaldiran tiplere acayip gicik oluyorum hep.

CoSSfjNWAAAybIQ.jpg

You said what?
eric1.jpg

Bas dost'a 4 milyon istiyorlar ona vermiyoruz ama Emre Taşdemir'e para bayılacağız Bursa Başkan'ına göre , olabilir transfer demiş. Ya bu ne ya , nefret ettim vallahi

Bas Dost = 4 milyon cok
Serdar Aziz = 4.5 milyon az, üstüne 3 oyuncu

Sizin akliniza edeyim hayvan herifler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt