Hakan Delikanli
Ulubatlı Souness
- 20 Ocak 2011
- 39.467
- 998
- 1.598
Serdar Aziz en az 15 mac kacirir diyordum, simdiden 3 mac kacirmis adam.
Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Serdar Aziz en az 15 mac kacirir diyordum, simdiden 3 mac kacirmis adam.
Serdar'ı istemeyenlere kızanlar ,Serdar'ı neden istemediklerini anlamadan kızdılar. Tamam adamın az çok kalitesi var ama bugün olmasa bile yarın yine sakatlanacak . Ya aklım almıyor böyle çürük bir adama elinde 0 forvet varken Nasıl o kadar para verirsin. Sağlıksız bir Serdar yerine dengesiz chedjou'yu bin kez tercih ederim. Mesela Leiva'yı alırken araştırıyormuşuz ya sakatlık geçmişini, ee be ahmak Serdar burnunun dibinde her sene 10 maç minimum kaçıran bir adam. Sonra para yok iyi adam alamıyoruz . Allah o 4.5 verenleri bildiği gibi yapsın , başka bir şey demiyorum.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Serdar muhabbeti nedir?
Bir gelişme mi var?
Serdar muhabbeti nedir?
Bir gelişme mi var?
takimdan ayri calisiyor hala, baska gelisme yok
Niasse için devredeymişiz

Gelişme yok ya beyfendi aylardır kuvvetlenme çalışması yaptığı için salonda takılıyor.
Ben niasseyi oldum olasi begenirdim,anadolu takiminin büyük futbolcusu degil,büyük takim furbolcusu,cok macini izlemistim,ama hamza hoca istediginde sirf giciklik olsun diye karsi cikmistim
Sevgili Cüneyt Tanman , istifa ettiğiniz de çok üzüldük
Yok kardan.
Unal aysal hic bi heriften kar etmeyelim diye anlasma yapmisti resmen.
15 e bile satsan kar yok resmen. 13 e aldin 15 e sattin. 2 milyonun da yuzde 25 ini sportinge odedin 1.5 kar ettin!!!![]()
Polo tshirtlerin veya gömleklerin yakasini kaldiran tiplere acayip gicik oluyorum hep.
![]()
Kadro yapıyorsunuz ama Sinan nerde.? Kimse kusura bakmasın ama Podolski,Sinan tercihinde Sinan'ı tercih ederim.