Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Medel bu takima iyi olurdu diyecemde boyu kisa diyen olacak yine:asd22:

Riekerink (İstanbul'da bırakılan oyuncular için): "Bunu bir seçim olarak nitelendirebiliriz, şu an odaklanmamız gereken başka konular var."

Ya bu Adamı ilk gördüğümüzde böyle korkak biri zannettik hepimiz , uysal falan . Valla Adam meğer içinde Aslan yatıyormuş Hamza denen adam olsa onları ben bırakmadım , belki anlaşamazlarsa tekrar alırız bile derdi.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Tamam Ched kötüydü de Semihten Hakandan da mı kötüydü be abi Hakan attığı gol dışında oyunda bile görülmedi ayrıca alınacaksa Denayer değil uzun boylu ayıboğan bi sol stoper alınmalı sağı Serdar Ched idare eder

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Riekerink (İstanbul'da bırakılan oyuncular için): "Bunu bir seçim olarak nitelendirebiliriz, şu an odaklanmamız gereken başka konular var."

Ya bu Adamı ilk gördüğümüzde böyle korkak biri zannettik hepimiz , uysal falan . Valla Adam meğer içinde Aslan yatıyormuş Hamza denen adam olsa onları ben bırakmadım , belki anlaşamazlarsa tekrar alırız bile derdi.

Sent from my iPhone using Tapatalk

İmzamı atıyorum bravo kardeşim hislerime tercüman oldun.
Hatta kadro dışı bırakmazdı onları hamzatör üstüne bruma çoktan gitmişti yaptığı açıklamada camianın evlatları bizi gereken yerlere taşıyacak filan olmuştu.
Bursaya yapıyor aynısını ama çok kötü patlayacak onlarda...

Selçuk paşamız ne zaman takıma katılacak acaba. Daha az dinlenen Dzemali maç yapabiliyor. Aynı dönemli Balta oynuyor. Şunu kankasının yanında bir yere iteleyebilsek keşke

Tamam Ched kötüydü de Semihten Hakandan da mı kötüydü be abi Hakan attığı gol dışında oyunda bile görülmedi ayrıca alınacaksa Denayer değil uzun boylu ayıboğan bi sol stoper alınmalı sağı Serdar Ched idare eder

ortasahaya 2 ayı alsak defansa ayı almaya gerek kalmaz ki.mvilla ve akpro yer adamı.

2 forvet,1 stoper,1 orta saha,1 sol bek 1 de kısa winstonlight lütfen

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Lass diarra ve kruse yeterli olacak ama dursun beceremez bu isi

Transfer bütcesini bursa'ya verdi beyfendi

Gözünüzü seveyim transfer yahu.:topsy_turvy::topsy_turvy:

sinan veya poldiden biri oynamak zorunda bu durumda ve sinan poldiyi kesemez böyle giderse..solda bruma banko çünkü

ortasahaya 2 ayı alsak defansa ayı almaya gerek kalmaz ki.mvilla ve akpro yer adamı.
Donk fiziğinde bi stopere ihtiyaç var bence orta sahaya da Diarra alayına yeter zaten yönetim sadece Diarrayı alsa bile çok büyük başarı onlar için

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt