- 6 Eylül 2014
- 95.622
- 66.049
- 4.608
Medel bu takima iyi olurdu diyecemde boyu kisa diyen olacak yine:asd22:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hamza denen adam olsa onları ben bırakmadım , belki anlaşamazlarsa tekrar alırız bile derdi.Riekerink (İstanbul'da bırakılan oyuncular için): "Bunu bir seçim olarak nitelendirebiliriz, şu an odaklanmamız gereken başka konular var."
Ya bu Adamı ilk gördüğümüzde böyle korkak biri zannettik hepimiz , uysal falan . Valla Adam meğer içinde Aslan yatıyormuşHamza denen adam olsa onları ben bırakmadım , belki anlaşamazlarsa tekrar alırız bile derdi.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yuh ne yaptin sen yadenayer ve 1 solbek de lazım bence.ortasahaya m'villa ve diarra ,forvete kruse ve niasse![]()
ortasahaya 2 ayı alsak defansa ayı almaya gerek kalmaz ki.mvilla ve akpro yer adamı.Tamam Ched kötüydü de Semihten Hakandan da mı kötüydü be abi Hakan attığı gol dışında oyunda bile görülmedi ayrıca alınacaksa Denayer değil uzun boylu ayıboğan bi sol stoper alınmalı sağı Serdar Ched idare eder
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yuh ne yaptin sen ya![]()
denayer ve 1 solbek de lazım bence.ortasahaya m'villa ve diarra ,forvete kruse ve niasse![]()
Selcuk un hafif sakatligi varmis takimla suanSelçuk paşamız ne zaman takıma katılacak acaba. Daha az dinlenen Dzemali maç yapabiliyor. Aynı dönemli Balta oynuyor. Şunu kankasının yanında bir yere iteleyebilsek keşke
Donk fiziğinde bi stopere ihtiyaç var bence orta sahaya da Diarra alayına yeter zaten yönetim sadece Diarrayı alsa bile çok büyük başarı onlar içinortasahaya 2 ayı alsak defansa ayı almaya gerek kalmaz ki.mvilla ve akpro yer adamı.
Niasse olmaz uzun boylu pivot lazım zaten Podolski Sinan araya kaçan bitiric adamlar ne gerek var?Denayer-Lass-Sol Bek-Niasse nasıl olur ?
Denayer-Lass-Sol Bek-Niasse nasıl olur ?