- 1 Temmuz 2010
- 19.923
- 6.632
- 1.823
Gecen hafta beyoglu gstore'a gittim calisanlar 27 temmuzda cikacagini soyledileraçıklama var mı? renktaş 2 aydır takip ediyorum net tarih görmedim.
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gecen hafta beyoglu gstore'a gittim calisanlar 27 temmuzda cikacagini soyledileraçıklama var mı? renktaş 2 aydır takip ediyorum net tarih görmedim.
Gecen hafta beyoglu gstore'a gittim calisanlar 27 temmuzda cikacagini soylediler
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Niasse Eren Diarra paketine de razıyım,gelecek sezon Delaneyin sözleşmesi bitecek Kophenag'dan devre arası ucuza kapabiliriz Selçuk'un son sezonu olur sonra Diarra-Delaneye geçiş yaparız
Ne max kruse si yaw. Adam bildiğin forvet arkası yada yardımcı forvet .Tek santraforlu sistemde hayatta başarılı olamaz. Stil itibariyle Arif Erdem olarak düşünebiliriz.
Eğer alınacaksa niasse veya ereninde alınması lazım
transferi hakkında muhalif bir fenerbahçeli tarafından ilginç bir duyum aldım. daha önce yazdığım üzere oyuncu euro 2016 öncesinde menajeri aracılığıyla o sıralar stoper arayan galatasaray’a öneriliyor. alp yalman aracılığıyla oyuncu için yıllık 2.4 milyon euro’ya anlaşma sağlanıyor. sonrasında oyuncunun euro 2016’daki kötü performansı ve serdar aziz transferleri nedeniyle galatasaray bu futbolcudan vazgeçtiğini menajerine bildiriyor. ancak menajeri paranın kokusunu almış bir kez. önce beşiktaş’a (burası önemli bence) ardından da fenerbahçe’ye gidiyor. fenerbahçe o sıralar skrtel için liverpool ile anlaşmış ve nani’den gelecek parayı beklerken bir anda kapılarında neustadter’in menajerini buluyorlar. menajer oyuncu için “galatasaray çok istekli, kendileriyle de anlaştık ama neustadter sizde oynamak istiyor” diyor. konu galatasaray’ın elinden oyuncu kapmak olduğundan hemen atlıyorlar tabi. bu arada aşağıdaki gibi haberler sipariş edilmiş yayınlanmış bile :
Fenerbahçe'den Galatasaray'a Neustadter çalımı - Türkiye Transferler (yine tahir kum)
Takvim | 44
menajer galatasaray ile imzaladığını iddia ettiği protokol ve kendi payı için hatrı sayılır bir parayı fenerbahçe’den tahsil edip oyuncuyu fenerbahçe’ye getiriyor. ancak teknik heyetin böyle bir transfer beklentisi olmadığından, apışıyorlar. yönetimden giden talimat üçlü savunma oynayın şeklinde. bundan dolayı hala net bir formasyonları yok ve işin içinden çıkamıyorlar. bakalım neler olacak?
Arifi forvete koyduk gol kralı oldu yoklukta![]()
Serkan Aykut veya Ümit Karan vardı yanında sürekli ama. Bu tarz adamlar yanında biri oynadıkça başarılı olabiliyor. Sneijder oynadığı için çift oynama şansımız ne yazıkki yok. O yüzden Kruse yerine bast dost daha iyi tercih olur renkdaş. Yedeğede kiralık niasse tadından yenmez.yada umut tarık donk + bir miktar holosko karşılığında Eren