Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gecen hafta beyoglu gstore'a gittim calisanlar 27 temmuzda cikacagini soylediler

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

1-2 yerde 27 temmuzda store'lara dağıtım yapılacak ama tanıtım 1 ağustosta olacak diyor. Çok salakça yönetiliyoruz çok:mad:

Niasse Eren Diarra paketine de razıyım,gelecek sezon Delaneyin sözleşmesi bitecek Kophenag'dan devre arası ucuza kapabiliriz Selçuk'un son sezonu olur sonra Diarra-Delaneye geçiş yaparız

Manu macinda forvette berk ile oynayacak olmamiz rezalet, takimda baska bir forvet olmamasi ayri bir rezalet ama dursun'un sayesinde alistik artik boyle seylere

​
​
Galatasaray, Niasse'nin kiralanması için Everton ile 1.5 M €'ya anlaştı. Oyuncunun maaşı da 1.5 M € olacak. (Vatan)

şu haberi bulsanıza ben bulamadım,vatanın sitede

Ne max kruse si yaw. Adam bildiğin forvet arkası yada yardımcı forvet .Tek santraforlu sistemde hayatta başarılı olamaz. Stil itibariyle Arif Erdem olarak düşünebiliriz.

Eğer alınacaksa niasse veya ereninde alınması lazım

Ne max kruse si yaw. Adam bildiğin forvet arkası yada yardımcı forvet .Tek santraforlu sistemde hayatta başarılı olamaz. Stil itibariyle Arif Erdem olarak düşünebiliriz.

Eğer alınacaksa niasse veya ereninde alınması lazım

Arifi forvete koyduk gol kralı oldu yoklukta:)

neustadter ile ilgili

transferi hakkında muhalif bir fenerbahçeli tarafından ilginç bir duyum aldım. daha önce yazdığım üzere oyuncu euro 2016 öncesinde menajeri aracılığıyla o sıralar stoper arayan galatasaray’a öneriliyor. alp yalman aracılığıyla oyuncu için yıllık 2.4 milyon euro’ya anlaşma sağlanıyor. sonrasında oyuncunun euro 2016’daki kötü performansı ve serdar aziz transferleri nedeniyle galatasaray bu futbolcudan vazgeçtiğini menajerine bildiriyor. ancak menajeri paranın kokusunu almış bir kez. önce beşiktaş’a (burası önemli bence) ardından da fenerbahçe’ye gidiyor. fenerbahçe o sıralar skrtel için liverpool ile anlaşmış ve nani’den gelecek parayı beklerken bir anda kapılarında neustadter’in menajerini buluyorlar. menajer oyuncu için “galatasaray çok istekli, kendileriyle de anlaştık ama neustadter sizde oynamak istiyor” diyor. konu galatasaray’ın elinden oyuncu kapmak olduğundan hemen atlıyorlar tabi. bu arada aşağıdaki gibi haberler sipariş edilmiş yayınlanmış bile :

Fenerbahçe'den Galatasaray'a Neustadter çalımı - Türkiye Transferler (yine tahir kum)
Takvim | 44

menajer galatasaray ile imzaladığını iddia ettiği protokol ve kendi payı için hatrı sayılır bir parayı fenerbahçe’den tahsil edip oyuncuyu fenerbahçe’ye getiriyor. ancak teknik heyetin böyle bir transfer beklentisi olmadığından, apışıyorlar. yönetimden giden talimat üçlü savunma oynayın şeklinde. bundan dolayı hala net bir formasyonları yok ve işin içinden çıkamıyorlar. bakalım neler olacak?

fenerin kadrosunun acaip dengesiz ve hücum açısından sıkıntılı oldugunu düşünüyordum zaten. bir de bu dogruysa vay hallerine. yönetimden 3lü savunma oynayın diye talimat gelmiş diyorlar. zuhaha :))

Ben Kruse'yi istiyorum açıkçası. Burak sahadayken herkes top kontrol edebilen, pas verebilen, 2 metre dribling yapabilen bir forvet istemiyor muydu? Neden şimdi çoğu kişi Kruse bize göre değil diye başka oyuncu istiyor ki?

2048x1536-fit_lassana-diarra-20-decembre-2015-bordeaux.jpg

stream_img.jpg

Arifi forvete koyduk gol kralı oldu yoklukta:)

Serkan Aykut veya Ümit Karan vardı yanında sürekli ama. Bu tarz adamlar yanında biri oynadıkça başarılı olabiliyor. Sneijder oynadığı için çift oynama şansımız ne yazıkki yok. O yüzden Kruse yerine bast dost daha iyi tercih olur renkdaş. Yedeğede kiralık niasse tadından yenmez.yada umut tarık donk + bir miktar holosko karşılığında Eren

Serkan Aykut veya Ümit Karan vardı yanında sürekli ama. Bu tarz adamlar yanında biri oynadıkça başarılı olabiliyor. Sneijder oynadığı için çift oynama şansımız ne yazıkki yok. O yüzden Kruse yerine bast dost daha iyi tercih olur renkdaş. Yedeğede kiralık niasse tadından yenmez.yada umut tarık donk + bir miktar holosko karşılığında Eren

Bast dostu bende çok istiyorum ama alamaz bu dursun,poldi var daha sinan değişmeli oynarlar.Bu yönetim ideal kadro kuramaz zaten 1 tane düzgün adam alırlarsa iyi diyorum ben ileri.

Oumar Niasse ve Lucas ve ya Diarra ikilisi ile harika bir takım oluruz, dün 90 dk izledim maçı tek eksik ortasaha.. Selçuk Hamitte iyi gibiydi, altanda birhanı çıkartırız bu sene yavaş yavaş oynar. Ön taraf harika oldu, Bruma Sinan Poldi gelirse Niasse S10 ne bjk de ne fb de böyle bir ileri uç yok.

Lassana marsilyayla sorunlarini cozememis daha o transfer cok cok zor . Akpro ve niasse gelse yeter

1905

Listemizin başında Niasse var yönetim Kruse için nabız yokluyor listemizin en önemli 2 ismi bu iste arkadaslar duyum aramaya gerek yok

SM-N7500Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bize Elmander tarzı güçlü çalışkan ayağı pas yapmaya elverişli bi adam yani pivot santrafor lazım illa senede 20-30 gol atacak diye bi şey yok zaten kadroda Sinan,Podolski,Bruma,Sneidjer gibi forvet arkasında oynayıp skora ciddi katkı yapabilecek adamlar var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt