Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dzemaili: "Teklifler aldığım doğru ama önceliğim Galatasaray. Burada daha uzun yıllar oynamak istiyorum."
Dzemaili: "İstanbul'da yaşamayınca son durumu da bilmiyorsunuz ama geldiğimde durumun normale döndüğünü gördüm ve bunu aileme aktaracağım."

h.o

tehlikenin farkındamısınız Balotelli hala kulüp bulamadı :D

Herkes hocamız ile birlik beraberlik var diyor...umut-burak-olcan-selçuk-semih çetesi dağıldı çünkü

Niasse+Lass+Dost=1 hafta içinde 25 bin kombine

SM-N7500Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dzemaili: "Düzenli oynamak çok önemli, geçen sene oynamam bana yansıyacaktır. Beni istemeyen bir hoca varken ayrıldım ama şimdi öyle değil."

Dzemaili Galatasaray 'da

SM-N7500Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@Aslanews

Dzemaili: "En iyi oynadığım pozisyon, dünkü maçta oynadığım defansif orta saha. Burada verimli oynarım ama karar hocamındır."

@Aslanews

FLAŞ! - Dzemaili: "Teklifler aldığım doğru ama önceliğim Galatasaray. Burada daha uzun yıllar oynamak istiyorum."

Satin gitsin, 30 yasinda, 1 yillik kontrati kaldi, yedekte oturacak ve yillik 2.2m aliyor.

Dzemaili'nin aldigi yillik 2.2m maas'i ilk 11 oynayacak yildiz oyuncuya verirsin.

Genoada Tachtsidis ve Rincon var. Tachtsidisi bilmiyorum ama Rincon burada katkı sağlar. Dzemailiden daha fazla katkı sağlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt