- 1 Temmuz 2010
- 19.923
- 6.632
- 1.823
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bence bununda dursundan farkı yok.Levent nazifoglu iyi bir yoneticiye benziyor. Insallah bos cikmaz
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
bencede gitmesin geçen seneki faciayı izlemek istemiyoruz artık dünyanın en kötü Galatasarayını izledik hiç bir heyecan yok bi beklenti yok şu an normal bi takım olmamız için forvet ve defansif ön libero şart.kanat yok takımda geçen sene sancı çektik şimdi mis gibi bruma gelmiş kullanalım niye gönderiyoruz saçma ötesi,imzalanmalı bence yeni sözleşme.İnşallah gitmez ben neden gitmesini isteyim, daha 2 3 önceki yorumuma bakarsan, Bruma Poldi, Sinan, S10 birde Niasse gelirse bu ileri uç Türkiye de yok diye yorum yaptım. Umarım ikna edilir 5 yıl daha imzalanır.
off mükemmel bir 11 işte beklediğim bu benimde ama bas dost gelmez onun piyasası ve yaşı çok iyi gelirse kruse gelir ya da niasseMevcut sartlar altında olabilecek en iyi kadro gibi gorunuyor. Ama yedekler konusunda biraz farklı dusunuyorum. Dzemaili satılmalı, zaten kendisi de gitmek istiyor, ama kalacaksa Sneijder in yedeği olarak dusunulebilir. Donk satılmalı yada takasta kullanılmalı..
Podolski-Bruma-Sinan'i temsili olarak yazdim yoksa yer değiştirebilirler tabii ki derenktaş bruma sağda hiç varlık gösteremiyorum. podo-bruma değişimiyle ideal kadro olur.
Podolski-Bruma-Sinan'i temsili olarak yazdim yoksa yer değiştirebilirler tabii ki de
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Levent Nazifoğlu: "Bu transferlerin gecikme nedeni, görüştüğümüz isimlerin önemli futbolcular olması ve Türkiye'ye çekingen yaklaşmaları."
nedense ben bu adama güvenmek istiyorum güveniyorum
Diarra gelecek inş.Özgür Sancar haberleri doğruymuş işte