Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Selçuk'u neden kesmedin demeyin hepimiz kesilmeyeceğini çok iyi biliyoruz.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Levent nazifoglu iyi bir yoneticiye benziyor. Insallah bos cikmaz

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
Bence bununda dursundan farkı yok.

Herkes dursunun yalan attığını bildiği için yönetim taktik ve ağız değiştirmiş.

Bu adama kesinlikle inanmıyorum.
Arazileri satmak için zaman geçirmeye devam ediyorlar

HELAK OL DURSUN

İnşallah gitmez ben neden gitmesini isteyim, daha 2 3 önceki yorumuma bakarsan, Bruma Poldi, Sinan, S10 birde Niasse gelirse bu ileri uç Türkiye de yok diye yorum yaptım. Umarım ikna edilir 5 yıl daha imzalanır.
bencede gitmesin geçen seneki faciayı izlemek istemiyoruz artık dünyanın en kötü Galatasarayını izledik hiç bir heyecan yok bi beklenti yok şu an normal bi takım olmamız için forvet ve defansif ön libero şart.kanat yok takımda geçen sene sancı çektik şimdi mis gibi bruma gelmiş kullanalım niye gönderiyoruz saçma ötesi,imzalanmalı bence yeni sözleşme.

Mevcut sartlar altında olabilecek en iyi kadro gibi gorunuyor. Ama yedekler konusunda biraz farklı dusunuyorum. Dzemaili satılmalı, zaten kendisi de gitmek istiyor, ama kalacaksa Sneijder in yedeği olarak dusunulebilir. Donk satılmalı yada takasta kullanılmalı..
off mükemmel bir 11 işte beklediğim bu benimde ama bas dost gelmez onun piyasası ve yaşı çok iyi gelirse kruse gelir ya da niasse

Trabzonspor bile catir catir transferler yapiyor Castillo almislar , sumuklu trabzon kadar olamadik

Verstuurd vanaf mijn LG-H815 met Tapatalk

Selçuk kariyerini burada bitirirse şaşırmayın

Zor kurtuluruz

Gerçi Burak hakkinda benzer şeyler dedik

Arkadaslar yönetim gerek bonservise gerek kiralama ücretine 1 milyon euro bile vermeden transferleri bedavaya yapmaya çalışıyor bosuma transfer beklemeyin arkadaslar öyle iğrenç bir baskanla karşılastk ki tahmin edemezsiniz..
Şu anda takım yürüyebiliyorda Ünal Aysal sayesindedir(Sneijder Bruma Gümüş Poldi)

SM-N7500Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Levent Nazifoğlu: "Bu transferlerin gecikme nedeni, görüştüğümüz isimlerin önemli futbolcular olması ve Türkiye'ye çekingen yaklaşmaları."

nedense ben bu adama güvenmek istiyorum güveniyorum

Bizim taraftar da hiç vizyon yok arkadaş neymiş bruma 15M satalımmış porto gibi bir takımda olsa bruma emin olun en en aşağı 30M a satardı şerefsiz köpekler bize geldiklerinde 5M ile geliyorlar başka takımlara da tonla para veriyorlar

Adam leiva ve niasse yi 1 kurus vermeden almaya çalışıyor ya inanılmaz bir aptallk

SM-N7500Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt