Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gonzalo higuain ile alakalı

pazarlık muhtemelen şöyle oldu:

+biz higuain'e talibiz. ne kadar?
-90 milyon euro.
+90 çok inin biraz.
-tarık çamdal 4.5 milyon euro. orda hesapla.
+alıyoruz.

zuhahahah

CoXTYqdW8AQfFdK.jpg:small

Sneijder'i 1-2 yil sonra ilk kez bu kadar mutlu goruyorum, sonunda kafasina gore bir oyuncu oynuyor yaninda...

1d5GVj.jpg

Abi Gomez'i o kadar taktınız ki kafaya... Adam Beşiktaş'a gelmeden evvel sık sık uzun süreli sakatlanan, Fiorentina'da hiçbir varlık gösterememiş bir adamdı. Evet ben şahsen abartılı bir şekilde istemezlik ettim bu adamı ve sezon biterken de hatalı olduğumu kabul ettim. Benim o derece abartılı istememe sebebim çok daha formda oyuncular alabileceğimizi düşünmem ve bir yandan da adamın oyun stiliydi. Bizde iş yapabileceğine ihtimal bile vermemiştim ki bizde Beşiktaş'ta yaptıklarının yarısını bile yapması zordu, takım darmadağındı çünkü. Yine de faydalı olurdu tabi ayrı konu. En azından Sneijder'ın çok işine yarardı.

Adam geldi, 1 sene durdu ve gitti. Öyle Beşiktaş'ın efsanesi de olmadı. Ahlar vahlar edeceğimiz bir transfer olmadı bence. Biz alsak biz de kiralık alacaktık ve sezon sonunda muhtemelen bizden de gidecekti. En kötü ihtimal Avrupa'dan men edilmemizi bahane ederdi.

Balotelli'nin durumu farklı. Ona öyle ölümüne muhalefet etmiyorum (takımın halini görünce edemiyorum). Ama milletin böyle hayranlık beslemesini, gelirse ligi donunda sallar demesini de anlamıyorum. O yüzden gelsin, görelim.

Balotelli %100 başarılı olur demiyoruz ki renktaş onun garantisini zaten kimse veremez. Fakat burada gelsin dedik diye bir küfür yemediğimiz kaldı yani bu kadar da kötülenecek bir adam değil.

Sonuçta yeteneğini kullanırsa çok net gol kralı olabilecek potansiyele sahip bir adam Gomez de öyleydi yine aynı şekilde tepkiler olmuştu geçen sezon başında.

Bu ön yargının yanlışlığından bahsediyorum yani.

Hem yeteneği bu kadar üst düzeyde olup hem kariyeri yükselişte olan bir adamı buraya getirmek çok zor.

Bazı riskleri almak gerekiyor başarı için.

Tutarsa gol kralı olur, tutmazsa verdiğin maaşla kalırsın.

Sonuçta Balotelli'nin 2 sezon sonra 30 milyon euroya bir transfer daha yapacak potansiyeli mevcut, ben olsam bu riski alırdım bu maliyetlerle.

Yalniz Gomez dünyanın en iyi takımlarında oynayacak yetenekte değil. Süper Lig'de gol kralı olmasi bunu değiştirmiyor.

Gomez derken Mario gomez den mi bahsediyorsun şükrü.Gerçi öbür gomes de barcelonaya gitti.Allah allah.Bayern munihte santrafor oynamış gomez yetenekli değil denmiş.Aynı gomez den mi bahsediyoruz acaba

Size haber getirdim

Johansen celtic'in sampiyonlar liginde oynadigi Mac kadrosunda yoktu

H.o

Gomez derken Mario gomez den mi bahsediyorsun şükrü.Gerçi öbür gomes de barcelonaya gitti.Allah allah.Bayern munihte santrafor oynamış gomez yetenekli değil denmiş.Aynı gomez den mi bahsediyoruz acaba

Gomez yetenekli değil mi dedik renktaş

Dunyanin en iyi takımlarında oynayacak yetenekte değil dedik

Süper Lig'de gol kralı olmuş herkes Madrid veya Barcelona için oynayamaz maalesef

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt