Abi Gomez'i o kadar taktınız ki kafaya... Adam Beşiktaş'a gelmeden evvel sık sık uzun süreli sakatlanan, Fiorentina'da hiçbir varlık gösterememiş bir adamdı. Evet ben şahsen abartılı bir şekilde istemezlik ettim bu adamı ve sezon biterken de hatalı olduğumu kabul ettim. Benim o derece abartılı istememe sebebim çok daha formda oyuncular alabileceğimizi düşünmem ve bir yandan da adamın oyun stiliydi. Bizde iş yapabileceğine ihtimal bile vermemiştim ki bizde Beşiktaş'ta yaptıklarının yarısını bile yapması zordu, takım darmadağındı çünkü. Yine de faydalı olurdu tabi ayrı konu. En azından Sneijder'ın çok işine yarardı.
Adam geldi, 1 sene durdu ve gitti. Öyle Beşiktaş'ın efsanesi de olmadı. Ahlar vahlar edeceğimiz bir transfer olmadı bence. Biz alsak biz de kiralık alacaktık ve sezon sonunda muhtemelen bizden de gidecekti. En kötü ihtimal Avrupa'dan men edilmemizi bahane ederdi.
Balotelli'nin durumu farklı. Ona öyle ölümüne muhalefet etmiyorum (takımın halini görünce edemiyorum). Ama milletin böyle hayranlık beslemesini, gelirse ligi donunda sallar demesini de anlamıyorum. O yüzden gelsin, görelim.