Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
riekerink iyi hoca kötü hoca bilmiyorum ama yabancı olmasına ragmen bile iletişimi sosyal yönü cok güclü bir insan

ırkçıyı yani hamzayı hatırlayın bu konuda

bu sene hamza kalsaydı taraftar dövebilirdi abartmıyorum

riekerink iyi hoca kötü hoca bilmiyorum ama yabancı olmasına ragmen bile iletişimi sosyal yönü cok güclü bir insan

ırkçıyı yani hamzayı hatırlayın bu konuda

bu sene hamza kalsaydı taraftar dövebilirdi abartmıyorum

Turşuyu dövelim biz o zaman :ayı::tank::yeah::dank::tekme:

resmi siteden aldim bunu; video yu izlemedim ama haber sitelerinde bir takviye yaziyor

1f2ffbce89f8b64f44d05aac2cbef99b.png

"Bir" burada sayı sıfatı olmayabilir renktaş.

Belki belgisiz sıfat olarak kullanmıştır sayın hocamız.

O vakit iş değişir.

Yani bir takviye yapacağımız kesin fakat sayısı belli değil diyebilirim rahatlıkla.

:encouragement:

Sıcak havalar beynime vurdu diyerek kaçayım işin içinden :(

Sıkıntı yok anladım ben sıcak havalardan çok bence, o iki takviyeyi yapamazlar diye korku yüzünden olsa gerek. Ben en azından öyle hissediyorum ve elim ayağıma dolaşıyor.

Forvet almazlarsa 3 sezondur forvetsiz, 2 sezondur da defansif ortasahasız oynamış olacağız. Çıldırmamak elde değil.

Sponsor-forvet-dos-forma :D takımda başkan yak lan eksiklere bak şaka gibi cidden...Ayın 20si oldu yeni sezon açılacak yeni formalar yok abi şaka gibisiniz.

Linnes cok kotu maclar cikariyor... defansif olarak cok kotu... eger boyle oynamaya devam ederse riekerink sag bekte semih veya sabri'yi oynatir

futbolcunun aptalini hic sevmem ,bruma efendi iki hazirlik maci iyi oynadin rinkering belliki sana ilk 11 oynaticak ve sen ayrilmak istiyorsun ,senden bir bok olmaz gideceksen 15 milyonu getir git ,getiremiyorsan kapa ceneni oyna topunu.

Eger bruma giderse sergen'in ihracini talep ediyorum yeter artik adam her gecen gun bitiriyor bizi

inanmayin hemen haberlere, oyuncuyu lig baslamadan bitirmek istiyorlar.
biliyorlarki en önemli silahlardan biri olabilicegini.

Bruma iyi hoş da kardeş sen de biraz ego tavan yapmış . Bu kulüp sana tarihinin 2. Büyük bonservisini vermiş ve taraftar den boş kalelere kaçırırken dahi alkışlamış. Gittiğin yer city , Real falan olsa tamam da Psv gibi takımlar ne bizden büyük ne de küçük takımlar . Senin yaptığın da biraz nankörlük, ne diyelim üzüldüm ama Allah yolunu açık etsin .

Sent from my iPhone using Tapatalk

Medyanın Brumayı şimdiden taraftarın gözü önünde düşürme ve psikolojik baskı çalışması gelmeyin oyuna

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt