Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bruma'nın "gitmek istiyorum" şeklinde yaptığı bir açıklama bulunmamaktadır. Lütfen yalan haber yapan medyaya itibar etmeyiniz.

Bruma'nın "gitmek istiyorum" şeklinde yaptığı bir açıklama bulunmamaktadır. Lütfen yalan haber yapan medyaya itibar etmeyiniz.

Sergen paylaştığın az takipçisi olan sayfa zaten uyardığı şeyin ta kendisi , yani güvenilir olmayan . Umarım yalandır o ayrı .

Sent from my iPhone using Tapatalk

Psv'nin teknik menajeri Brands transfer konularinda cok zeki ve nasil davranmasini iyi biliyor. Belki de bruma'yi arayip ikna etmistir.

Daha dun basin toplantisinda teklif oldugunu soyledi ve kulupler oturup konusacak dedi.

Bruma'dan sonra psv'nin gundemine baska bir kanat oyuncusu gelmedi...

Umarim yalan haberdir...

Son düzenleme:
Bruma giderse , keita ve Ribéry'den sonra 3. Ortak üzüntü olacak taraftarlarda

Bruma haberi yalan beyler sakin olun please. Wesley sayesinde kalacak Bruma izleyin ve görün. Aranızda Dortmund un Dembele sini izleyen oldumu? Bruma nin ondan farkı yok gerçekten. Ki dortmund genelde 3. 4. Lig takımlarla oynadı.

Yalansa zaten site açıklama yapar , oldu da açıklama olmazsa anlarız olayı.

Bruma'nın "gitmek istiyorum." yönünde yaptığı açıklamalar gerçeği yansıtmamaktadır.

BİLGİ | Bruma'nın"Gitmek istiyorum" dediği iddia edilen açıklamaları asparagastır. Daha sezon başlamadan başladılar..

Sergen sen burda 10 takipcili profilleri güvenilir kaynak diye paylasan adamsin yapma Allah'in seversen yaw

Fark ettim erişime kapandı dosya. Yazının içeriği fb li zeki bir kişilik 2005-2006 sezonunda bizimle bjk arasında ki maçta şike olduğunu yazıyor ama öyle böyle değil yok çapraz sorugu yapın hepsini içeri atın falan filan komikti :D
Hatta 2009-2010 bursa bjk maçıda araştırılsın falan demiş hahaha tüpcüyle adnan polatın ilişkisi sorgulanmaliymis

bizde aninda karsi atak yaptik algi operasyonuna :D
konu hemen kapandi :D

Kadrodan mümkün olan en fazla gelirle yahut en az zararla gönderilmesi gereken yığınla futbolcu var ve buna dair en ufak bir gelişme-haber yok maalesef...Benim asıl takip ettiğim ve endişelendiğim konu bu...

Gereksizler kadroda kalır ve sözleşmelerinde yazılı ücretleri almaya devam ederlerse, en fazla iki takviye yapılabilir ki onlar da feriştahı olsa mevcut takımın belini doğrultmaya yetmeyecektir...Salih, Tarık, Umut, Eray, Donk, Jem, Galatasarayımızı kafasında çoktan bitirmiş Dzemaili gibi adamlar gönderilmeden öyle kaliteli 5-6 transfer yapılabileceğini düşünenleri, acı da olsa hayatın gerçeklerini görmeye davet ediyorum. Böylesi bir temizliği yapmak 3-5 milyona işe yarar futbolcu almaktan daha zor iş; bir futbolcuyla mukavele yaparken ve bonservis bedeli öderken, iyi beklentilerin yanısıra aksini de düşünmeyen basiretsiz yöneticilerin kulübü getirdiği nokta bu maalesef...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt