Enes Dalmış
Ulubatlı Souness
- 29 Mayıs 2015
- 31.841
- 19.441
- 2.193
ne alaka yaw podolski sanki senede 40 maci rahat cikariyo
önümüzde sadece lig var yedekte bekleyen kanat oyuncularıda var zaten emrah yasin gibi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ne alaka yaw podolski sanki senede 40 maci rahat cikariyo
Haber doğru bence.Nani , Türkiye'ye gelmez .
Sent from my iPhone using Tapatalk
yasini anadoluya yollamak lazim benfica deplasmanini halen unutmadimönümüzde sadece lig var yedekte bekleyen kanat oyuncularıda var zaten emrah yasin gibi
floryaya 10bin kişi yürümeden hiçbirşey olmaz.Ulan kahretsin sizi sizin yapacağınız işe başlayayım hainler hala forvet ve dos yok bunu bile bile yapıyorlar sırf umutu geri aldırtmak için bence bu taraftar sizi öldürecek ulan.Yiyorsa rie hocayı kovun olcan umut felan geri gelsin bak noluyor o zaman size.
Ulan kahretsin sizi sizin yapacağınız işe başlayayım hainler hala forvet ve dos yok bunu bile bile yapıyorlar sırf umutu geri aldırtmak için bence bu taraftar sizi öldürecek ulan.Yiyorsa rie hocayı kovun olcan umut felan geri gelsin bak noluyor o zaman size.
floryaya 10bin kişi yürümeden hiçbirşey olmaz.
Elimize gelen bu hocayı değerlendiremiyeceğiz ya istifa edecek yada kovulacak bu başımızdaki hain varken ne başarısı ??? ??
Takip et
Eurosport TROnaylanmış hesap
@Eurosport_TR
Galatasaray'da yavaş işleyen transfer süreci Riekerink'i endişelendiriyorGalatasaray'da yavaş işleyen transfer süreci Riekerink'i endişelendiriyor
Taraftar çıldırdı Drogbayı istiyor ahuahauahau
Bas dost geldi mi ahuahuahaua
sergen olmayınca duyum da yok,beter olun xD bi de kolpacı diyolar bana...kaynaksız haber mi taşıdım?neyse ilgilenmiyorum.
o zaman yönetime sövmenin manası da yok,boş boş beklemenin de...transfer nöbeti bi tür eğlence.fazla ciddiye alıyosunuz.Bırak hocam Allah aşkına duyum getirdinde ne oluyor ? alınan biri varmı ?? haber paylaşmaman daha iyi paylaşınca beklentiye giriliyor ama yok tık yok.