Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bir forvet transferi yaparlar, Umut'u da takıma geri alırlar.

Ulan kahretsin sizi sizin yapacağınız işe başlayayım hainler hala forvet ve dos yok bunu bile bile yapıyorlar sırf umutu geri aldırtmak için bence bu taraftar sizi öldürecek ulan.Yiyorsa rie hocayı kovun olcan umut felan geri gelsin bak noluyor o zaman size.

Son düzenleme:
Elimize gelen bu hocayı değerlendiremiyeceğiz ya istifa edecek yada kovulacak bu başımızdaki hain varken ne başarısı ??? ??

Takip et

Eurosport TROnaylanmış hesap
‏@Eurosport_TR
Galatasaray'da yavaş işleyen transfer süreci Riekerink'i endişelendiriyorGalatasaray'da yavaş işleyen transfer süreci Riekerink'i endişelendiriyor

Ulan kahretsin sizi sizin yapacağınız işe başlayayım hainler hala forvet ve dos yok bunu bile bile yapıyorlar sırf umutu geri aldırtmak için bence bu taraftar sizi öldürecek ulan.Yiyorsa rie hocayı kovun olcan umut felan geri gelsin bak noluyor o zaman size.
floryaya 10bin kişi yürümeden hiçbirşey olmaz.

DÖTÖ dan şu özbeğide alsalar bizde kurtulsak adam haklı elinde sıfır forvet var 10 15 gün bjk maçın var hala ortada forvet yok.

Taraftar çıldırdı Drogbayı istiyor ahuahauahau

floryaya 10bin kişi yürümeden hiçbirşey olmaz.

10 binden fazla kişi çıkar emin ol
-rie kovulur
-umut,olcan felan geri gelir
-yerli sevici bir hoca alınır
Bak samimi diyorum en az 20 binden fazla taraftar gider dursunun ağzına.....

Elimize gelen bu hocayı değerlendiremiyeceğiz ya istifa edecek yada kovulacak bu başımızdaki hain varken ne başarısı ??? ??

Takip et

Eurosport TROnaylanmış hesap
‏@Eurosport_TR
Galatasaray'da yavaş işleyen transfer süreci Riekerink'i endişelendiriyorGalatasaray'da yavaş işleyen transfer süreci Riekerink'i endişelendiriyor

Rıerınk reistir önü üzen kalleştir

sergen olmayınca duyum da yok,beter olun xD bi de kolpacı diyolar bana...kaynaksız haber mi taşıdım?neyse ilgilenmiyorum.

sergen olmayınca duyum da yok,beter olun xD bi de kolpacı diyolar bana...kaynaksız haber mi taşıdım?neyse ilgilenmiyorum.

Bırak hocam Allah aşkına duyum getirdinde ne oluyor ? alınan biri varmı ?? haber paylaşmaman daha iyi paylaşınca beklentiye giriliyor ama yok tık yok.

Bırak hocam Allah aşkına duyum getirdinde ne oluyor ? alınan biri varmı ?? haber paylaşmaman daha iyi paylaşınca beklentiye giriliyor ama yok tık yok.
o zaman yönetime sövmenin manası da yok,boş boş beklemenin de...transfer nöbeti bi tür eğlence.fazla ciddiye alıyosunuz.

FLAŞ! Galatasaray, Enner Valencia ile anlaşmaya vardı. [ A Spor]

:o

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt