- 6 Eylül 2014
- 95.603
- 66.039
- 4.608
Alpay Asma
Bravo, lucky luck bok yemiş editleme hızına karşı. O kelimeyi kimseye söylemedim Ama yani
Haci demlendin mi ne yaptin.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Alpay Asma
Bravo, lucky luck bok yemiş editleme hızına karşı. O kelimeyi kimseye söylemedim Ama yani
@Sergen Zeren ver bakiyim bunun hesabını.Gelecek gelecek diyipte milleti kandırdın şimdi Açıklama yapmak zorundasın.bony falan geliyordu![]()
aynen gecen sene gibi yalanlarla bizi uyutuyorlar
Kiralikta verseler bizimkiler imzayi unutur oynatamayizRabiot'u bize kiralik bile vermezler
LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Forum ölmüş seviyesine ulaştı. Dursun beymi , forumun trollerimi yoksa havalarmı sorumlu tartışılır
İstemez miydin benzer özellikte birini?...FB nin verdiğinin bir tık fazlası verilip alınmasını çok isterdim şahsen ki en büyük rakibimize Gökhan' ın gidişinden daha ağır darbe olurdu...Bir ara kulübüyle ipler kopma noktasına gelmişti, parayı basıp almak lazımdı, kaynak sorun idiyse Serdar alınmayıverirdi, stopere tam aranan kan değil zaten...
Ben Leivayı beğenmiyorumn demedim tercih konusu bir de sakatlık durumu düşündürüyorLeiva yı tanımadın belli oluyor.
Leiva nin en iyi yaptı iş koşmak, pres yapmak ve 90dakika mücadele etmek.
Leiva nin ofansif oyunu ve tekniği üst düzey olmayabilir, fakat ona koşmayan "hayvan gibi basmayan" oyuncu ilan etmek yanlış
Çöp.L'agente Thiebaut: "Ndidi tra i migliori in Belgio. Toro, che affare"
Ndidi'nin menajeri Gunter Thiebaut yaptığı açıklamada, Torino'nun da görüştüğü 19 yaşındaki oyuncuyla ilgili Galatasaray'ın da ilgisinin olduğunu söyledi. Thiebaut, Nijeryalı oyuncuyu Galatasaray'ın Ocak ayında da istediğini ama transferin gerçekleşmediğini de itiraf etti.