Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beyler tekrar diyorum Şu Sergen Zeren denen şahıs bizleri uyutuyor.Dursun Özbekle bir ilişkisi olduğunu kanıtlarım.

Rabiot'u bize kiralik bile vermezler

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Transferin son gününü bekleyelimde fiyatlar düşsün

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Forum ölmüş seviyesine ulaştı. Dursun beymi , forumun trollerimi yoksa havalarmı sorumlu tartışılır

iyiki riekerink var bunlar transferin son gününde boatengi getirirlerdi.

Başkan bırak artık bi transfer yapta adam akıllı bi sevinelim be adam

Moderatör tarafında düzenlendi:
İstemez miydin benzer özellikte birini?...FB nin verdiğinin bir tık fazlası verilip alınmasını çok isterdim şahsen ki en büyük rakibimize Gökhan' ın gidişinden daha ağır darbe olurdu...Bir ara kulübüyle ipler kopma noktasına gelmişti, parayı basıp almak lazımdı, kaynak sorun idiyse Serdar alınmayıverirdi, stopere tam aranan kan değil zaten...

Allahtan gökhanın gidişi büyük darbe oldu ha :D

Leiva yı tanımadın belli oluyor.
Leiva nin en iyi yaptı iş koşmak, pres yapmak ve 90dakika mücadele etmek.

Leiva nin ofansif oyunu ve tekniği üst düzey olmayabilir, fakat ona koşmayan "hayvan gibi basmayan" oyuncu ilan etmek yanlış
Ben Leivayı beğenmiyorumn demedim tercih konusu bir de sakatlık durumu düşündürüyor

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Elde 9 yabancı var ilk 18 e 11 yabancı koyabildiğimize göre en fazla 2 yabancı alabiliriz Donk'ta giderse 3 hakkımız olur.

L'agente Thiebaut: "Ndidi tra i migliori in Belgio. Toro, che affare"

Ndidi'nin menajeri Gunter Thiebaut yaptığı açıklamada, Torino'nun da görüştüğü 19 yaşındaki oyuncuyla ilgili Galatasaray'ın da ilgisinin olduğunu söyledi. Thiebaut, Nijeryalı oyuncuyu Galatasaray'ın Ocak ayında da istediğini ama transferin gerçekleşmediğini de itiraf etti.

Az önce yine hersene klasiğimiz olan alper tezcan haberine rastladım bi gazetede hayırlı olsun. 716372929 kez madalyasını satıyormuş, aç kalmış falan.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bruma'nın gösterdiği aşama ve pek çok Avrupa devinin listesine girmesi G.Saray'ı gençlere yönletti.
Transferde gençlere yatırım yapmak için Jan Olde Riekerink'in verdiği raporları inceleyen yönetim Romanya'nın Ceahlul takımında forma giyen 1999 doğumlu Marian Draghiceanu için ilk adımı attı.
Rumen Pro Sport'un iddiasına göre, Hagi'nin varisi olarak gösterilen 17 yaşındaki oyuncu için G.Saray'ın rakibinin ise Lazio olduğu bildirildi.
Ba%C5%9Fl%C4%B1ks%C4%B1z-2(124).jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt