Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kasımpaşa böyle bi anlaşmayı kabul etmez. Maaş küçülmesine gidiyorlar. Umuta 2 milyon vermezler. Tahminince umut ve donkun maaşlarının yarısını falan biz veririz.
Dikkat ederseniz şerh koydum o konuya ama sadece bir.yıl olacaksa yani ek 2,5 olacaksa da bonservis ve 3 yıllık maaş eğer Eren geçen seneki performansı gösterse bile karlı çıkarız forvet oyuncusu ucuz olmuyor pek bizim yönetimin beceriksizliği de ortada yoksa benim de ilk tercim değil hatta keşke tarıkı da itelesek yattığı yerden 4,5 alacak asıl kazık o

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dursun yine kulübü peşkeş çekiyor

Galatasaray, forma sponsorluğu için Nef Gayrimenkul ile yıllık 3 M $'dan 4+1 yıllığına anlaşmak üzere. (Hürriyet)

-Tapatalk-

yalancı başkanımızın tam bir ge...kalı olduğunun göstergesi olur bu anlaşma.
gelecek yıl ŞL kalıp iyi bir grup performansıyla 5 milyon euroya çok rahat bulunur.

eren-niasse ikilisinden biri gelir ikisinin geleceğine hiç inanmıyorum. Yine gaza gelmemenizi tavsiye ederim. Eren takasla gidecek oyuncular açısından isteniyordur. Niasse de tam fırsat transferi ama ikisi birlikte olmayacak bu belli.

Leiva, yıllık 2.7M € karşılığında imzayı attı atacak. Oyuncu için ödenecek bonservis bedeli ise 2.5M € olacak. (*********************)

-Tapatalk-

begenmediginiz niaseyi 18mio euroya aldilar kötü topcu degil neyin kafasini yasiyorsunuz?

Andy Carroll 41 milyon euro
Arda Turan 34 milyon euro
Gareth Bale 101 milyon euro
Neymar 88 milyon euro

Dünyadan örnekler avrupa futbolunda transfer piyasası bizden daha balon aslında.

Dursun yine kulübü peşkeş çekiyor

Galatasaray, forma sponsorluğu için Nef Gayrimenkul ile yıllık 3 M $'dan 4+1 yıllığına anlaşmak üzere. (Hürriyet)

-Tapatalk-
5 yillik sozlesme yaparak gelecegimize niye ambargo koyuyorsun serefsiz

bari 1 yillik yap

kesinlikle rusvet aldi bu anlasmayi yapmak icin

bu adam yanarak olmeden bize gulmek yok

5 yillik sozlesme yaparak gelecegimize niye ambargo koyuyorsun serefsiz

bari 1 yillik yap

kesinlikle rusvet aldi bu anlasmayi yapmak icin

bu adam yanarak olmeden bize gulmek yok

Bir diğer ilgi çeken kısmı inşaat şirketi yine.Kulübü ve arsaları peşkeş çekiyorlar

-Tapatalk-

Nef gayrimenkul ve 4+1 birde 3 milyon euro 4 koca yıl. Şerefsizin evladı amacı cidden batırmak.

Adam 2 yıl daha baskanlık yapcak umru değil tabi kendi işlerinide gorcek ya haber dogruysa skandal.

Galatasaray, Eren Derdiyok'a karşılık Kasımpaşa'ya Donk ve Umut Bulut ile artı 2.2M€ teklif etti. (DHA)

-Tapatalk-

Hani Niasse'tan vazgeçilmişti biraderler ya

SM-N7500Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Madem Niasse geliyor Eren ne alaka? Ikisini birden mi alacaklar

Ulan dün Bony'e ümitlenmistim yalan oldu sabaha kadar.
Niasse tekrar peydah oldu .s

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt