Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Unal aysal taraftarin istedigi oluyor demisti zamaninda,sergen ne istediyse tersi gerceklesiyor

Ya taraftar degil yada ugursuz

leivaya sakat diyenlere aslında cevap vermemek lazım muhtemelen senede 2-3 mac izliyorlar yada kuşlar

hiçmi premier lig izlemiyorsunuz yada intertte pokemon kovalamak yerine açın araştırın ne oynamış bu adam diye

bu adam liverpoolun en saglam en istikrarlı adamlarından biri gerrard varken dahi ilk 11 oyuncusuydu adam sezonda 30 mactan aşagıya oynamıyor

aslında böyle mantıksızca salakça eleştirenlere getirecen merteri josef desouzayı filan al sana önlibero diyecen

PL liginin en çok top kapan adamı Dursuna rağmen tam ihtiyacımız olduğu anda gelecek. Açıklanmasını heyecanla bekliyorum

ingilteredeki liglerin alt üst kademi cogu maclarını fırsat buldukca takip ediyorum premiership vs

eğer agır karaktersiz disiplinsiz vs degilse ingilterenin 2.liginden gelen adam dahi bizim ligte babalar gibi iş yapar

serdar azizin yerine 4-5 milyon eurolara cok iyi stoperler bulurduk ingiltereden

ingilteredeki liglerin alt üst kademi cogu maclarını fırsat buldukca takip ediyorum premiership vs

eğer agır karaktersiz disiplinsiz vs degilse ingilterenin 2.liginden gelen adam dahi bizim ligte babalar gibi iş yapar

serdar azizin yerine 4-5 milyon eurolara cok iyi stoperler bulurduk ingiltereden

Ramiro funes mori :crushed:

Şu sponsorluk anlaşması gercekse olay çıkarmak lazım.Trabzon muyuz lan biz 3 milyon dolar ne demek ?

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@ac_yaycili: İşlem tamam. Son zamanda bi aksilik olmazsa Lucas Leiva ve Eren Derdiyok gelecek sezon Galatasaray'da

CUbx3JzWIAANv6S.jpg
ilk antrenman

Aziz Üstel'e göre Bony 2.5 milyon euro'ya kiralanmış. Kaynağı yönetimdeki tek dostu olan birisiymiş

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hagi'nin futbolculuk döneminde sergen futbol yorumlasaydi Hagi bizde basarisiz olurdu diyecem ama Hagi bu

Yetenegiyle sergen'in ugursuzlugunu bile bitirebilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt