Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
leivaya sakat diyenlere aslında cevap vermemek lazım muhtemelen senede 2-3 mac izliyorlar yada kuşlar
hiçmi premier lig izlemiyorsunuz yada intertte pokemon kovalamak yerine açın araştırın ne oynamış bu adam diye
bu adam liverpoolun en saglam en istikrarlı adamlarından biri gerrard varken dahi ilk 11 oyuncusuydu adam sezonda 30 mactan aşagıya oynamıyor
aslında böyle mantıksızca salakça eleştirenlere getirecen merteri josef desouzayı filan al sana önlibero diyecen
ingilteredeki liglerin alt üst kademi cogu maclarını fırsat buldukca takip ediyorum premiership vs
eğer agır karaktersiz disiplinsiz vs degilse ingilterenin 2.liginden gelen adam dahi bizim ligte babalar gibi iş yapar
serdar azizin yerine 4-5 milyon eurolara cok iyi stoperler bulurduk ingiltereden
Cavanda iş yapmaz mı yav şu sağ bek işini çözemedik o kadar adam var ama asla yeterli değiller
Aziz Üstel'e göre Bony 2.5 milyon euro'ya kiralanmış. Kaynağı yönetimdeki tek dostu olan birisiymiş
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aziz Üstel'e göre Bony 2.5 milyon euro'ya kiralanmış. Kaynağı yönetimdeki tek dostu olan birisiymiş
Aziz Üstel'i ben hiç takip etmedim bilmiyorum forumdakilere göre palavracıymışDoğruysa ilk olacak galiba.
Bugüne kadar bildiği transfer var mı ?
Aziz Üstel'i ben hiç takip etmedim bilmiyorum forumdakilere göre palavracıymış
Doğruysa ilk olacak galiba.
Bugüne kadar bildiği transfer var mı ?