Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eren derdiyok u sen şimdi umut bulut ile aynı seviyede mi görüyorsun ciddiden? :)
Neyse görüşüne saygı duymak gerekir tabiki.

Gençken umutta böyle atıyordu goller.
Fransaya transfer oldu falan bu erende abartılacak hiç bir şey yok kasımpaşa futbolcusu gelirse donk gibi olur bence.

2. Forvet olabilir yedek kalabilir ama as forveti bu takımın olmamalı yahu renkdaş sevdamız Galatasaray erene gider bizim yönetim 5 milyon verir yaparlar bu hainliği 2 milyona kasımpaşa bu adamı vermez satmaz serdar aziz denen öküzü aldık tonla paraya ereni niye versinler diyecekler geldi enayiler 5 milyon yersen atlar dursun üstüne kazığın yani ben şahsen isterimki bony gelsin yada işte leiva ayarında avrupa görmüş kruse olabilir öyle bir oyuncu gelsin bekliyoruz bakalım

Boyke yazinca bi de kuşdiyolar ona bayiliyorum.d ne var yani sert yorum yapamayacaz mi .

1905

Sert yap ama karşı tarafa yorum yapma hakkını da ver . Eğer gidip size Özbek müstahak Eren GS için müthiş transfer havasını verirsen( niyetin o değilmiş) insanlar da kuş diyebilir :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Fransaya transfer oldu falan bu erende abartılacak hiç bir şey yok kasımpaşa futbolcusu gelirse donk gibi olur bence.

2. Forvet olabilir yedek kalabilir ama as forveti bu takımın olmamalı yahu renkdaş sevdamız Galatasaray erene gider bizim yönetim 5 milyon verir yaparlar bu hainliği 2 milyona kasımpaşa bu adamı vermez satmaz serdar aziz denen öküzü aldık tonla paraya ereni niye versinler diyecekler geldi enayiler 5 milyon yersen atlar dursun üstüne kazığın yani ben şahsen isterimki bony gelsin yada işte leiva ayarında avrupa görmüş kruse olabilir öyle bir oyuncu gelsin bekliyoruz bakalım
Baştan aşşağı rezaled bir post.

Yabancı kaynaklara göre niasse ve josue
Türk kaynaklara göre lucas ve eren bizde. Hangisi dogru acaba

Bony gibi üstün forvet alamıyorsan ereni seve seve kabul edeceksiniz.
Kötü de asla değil eren ve yüksek potansiyeli olduğunu almanya'da göstermiş birisi. Bizde belki üst seviyeleri tekrar yakalaya bilir. En önemlisi orta açtığımızda ortada bir eleman olacak. Sneijdere indirir brumaya poldi ye asist yapar. Top tekniği de umut bulut ile top oynar seviyesinde.
Eren pas oynunu efsane oynayan bir forward sakatlık yaşamazsa damga vurur gelecek sezon.

Yabancı kaynaklara göre niasse ve josue
Türk kaynaklara göre lucas ve eren bizde. Hangisi dogru acaba

josue işi yalan oldu gibi 1 aydır onun peşinde koşmazlar çoktan almışlardı o adamı.
Leiva daha gerçekçi gibi geliyor bana zaten hemen hemen herkez doğruladı...

Forvete illa yerli rotasyonu isteniyorsa ucuza cenk tosun tarzı yerli alınır bırde sağlam yabanci forvet.

4 m euro verip bas dostu alsalar rotasyonu her türlü sınanla sağlarız.

Gidip erene 4 m vermek kazmalıktır. Bonservise 2 m maaşa 1.5 m yeterli.
Bast dost geliyormu peki?

Eren pas oynunu efsane oynayan bir forward sakatlık yaşamazsa damga vurur gelecek sezon.

Ozan , ama sen sadece Eren'in alınmasına çok mu Mutlu olursun. Eren kötü oyuncu değil ama Galatasaray'ın sadece tek forveti de olamaz bence . Benim demek istediğim eğer 1 oyuncu alacaksan çünkü elde forvet yok üst klas bir oyuncu olsun ha alamıyor musun Eren - x ikilisi gayet de güzel . Ben bunu anlatmaya çalışıyorum .

Sert yap ama karşı tarafa yorum yapma hakkını da ver . Eğer gidip size Özbek müstahak Eren GS için müthiş transfer havasını verirsen( niyetin o değilmiş) insanlar da kuş diyebilir :)

Desinler nolacak ya .d niyetim o degil tabiki ama erene fitim .d

1905

Umut gol atsa ne yazar yahu. Adam kötü futbolcuydu her zaman.
Fırsatçı ceza saha içinde golleri buluyordu çalışkanlığı ile yanında.
Top tekniği sayıf. Pass tekniği varmı ki. Hava topunda facia zamanlaması var.
Eren derdiyok u beli ki hiç izlememişzin . Özelikle leverkusen dönemindeki futbolcu temel kalitesi umut bulut rüyasında bile hayal edemez. Eren çok ağır sakatlık yaşanmasaydı çok farklı yerde olurdu zaten. Kariyer şanssızlığı oluştu ki bakarsın olması gereken seviyeyi bizde bulur.

Eren tarzinda baska forvet yok mu dunyada. Ben sadece takasta coplukten kurtulmak icin istiyorum gelmesini. Sadece bonservis ile gelecekse, gelmesin.

Merak ettigimden; Onur Kivrak Trabzon'da oynamam demisti, niye hala gitmedi? Forma'yi birakmisti saha'ya..
Tribun Dergi ‏@tribundergi 27 dk.27 dakika önce Onur Kıvrak: "İyi bir sezon geçireceğimizi düşünyüorum. Çok iyi hazırlanıyoruz."

Tribun Dergi ‏@tribundergi 27 dk.27 dakika önce Onur Kıvrak: "İlk hedefimiz Trabzonspor'un yıpranan itibarını geri kazandırmak. Yiğit tökezler ama düşmez."

Tribun Dergi ‏@tribundergi 27 dk.27 dakika önce Onur Kıvrak: "Kendi adıma şahsi hedefim de 2018 DK öncesinde Milli Takım kalesini geri almak."

Peki ozan erenin bonservisine 5 milyon diyorum ben
Alınırsa bu fiyat aralığında olacak hepimizde görücez 2 gol kaçırınca 1 forvet alamadılar diye sövülecek hep beraber.
SErdar aziz örneğinde olduğu gibi...
Gsc tepkilerini önemsemiyorum öncelikle onu belirteyim.çünkü anlık ve önyargılı yorumlar yapılıyor hep sağduyu diye birşey yok.

Eren için 4 mio +umut gayet karlı iş olur. Bast dost kruse filan bunlar gelmiyecek bunları unutun ya niyas ya eren.

Erenin topçuluğuna ben kefilim. Donkla umutla filan kıyaslancak durumu yok.

Çok zor değil dünyada ne cevherler var işi bilen scout takımı şaha kaldırır.

Bizim scout bruma carole gibi birini daha bulsun.lınnes gibi şans transferi olur en kötü her türlü satarsın.lınnesb1.5 m euroya geldi şimdi satsan alıcısı cıkar.

Serdar 4 m + 2 topçu şimdi satsan kıcıyla gülerler.

Gerçekten eğer forvet ve Lucas Leiva gelirse geriye bir iki scout transferide olursa çok mükemmel olur Hamari Traoré var carole'nin sağ bekde olan ama daha mücadeleci ve hızlı halini düşün eğer linnesi şimdi zarar etmeden satarsak 1.5 2 ye filan bu arkadaşı alalım videolarını gösteriyim hatta
hamari traore stade de reims - YouTube

Hamari Traore - YouTube

Birde Carole Hamari Traoré gibi bir stoperde bulabilirsek gerçekten o zaman şampiyon oluruz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt