Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eren derdiyoku begenmeyen gitsin hokey izlesin . Bu nedir lan forvetsiz takimin taraftari icerdeki macta senin defansini hallac pamugu etmis ereni begenmiyor. Size dursun cok her zaman diyorum

1905

Scout transferi olsun 1 tanede,carole sonrası güveniyorum ben.

Aynen hakkını vermek gerek, hele pasları geçtikten ilk günlerdeki halinden eser yok. Pas hatası yapmıyor artık çok. Mesela linnes'e de bekleyelim dedik ama carole 2 ay sonra iyi oynamaya başladı linnes de böyle bir vurdumduymazlık var anlamadım gitti. Ben izlememiştim , Fener maçı dışında . Herkes tempolu falan diyordu ama alakası yok. Bir de ben bunu deyince yok ya sen anlamıyorsun diyorlardı şimdi herkes aynı şeyi diyor . Keşke bir orta saha da sağ bek oynayabilen biri olarak gelse .

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bize dursun çok diyen arkadaş ,Size Galatasaray çok . Git Kasımpaşa'da izle Eren'ini

Eren derdiyoku begenmeyen gitsin hokey izlesin . Bu nedir lan forvetsiz takimin taraftari icerdeki macta senin defansini hallac pamugu etmis ereni begenmiyor. Size dursun cok her zaman diyorum

1905

Eren kafa topu indirebilen kule tipi forvet + adam da fizik de sağlam. Yedek yada son dk topçusu olabilir.

Birde as forvet ile 2 3 sene hucumu dusunmeyız.

Ereni beğenmeyenler hakan şüküre şaban diyenlerdir eminim ki.
İlk onbiri için gayet de yeterli olur form tutarsa.

Eren kafa topu indirebilen kule tipi forvet + adam da fizik de sağlam. Yedek yada son dk topçusu olabilir.

Birde as forvet ile 2 3 sene hucumu dusunmeyız.

Sinan poldi eren cok iyi turkiye ligi icin bizim skintimiz sert olamayan defansimiz . O cok begenilen chedjou linnes falan leş. Acilen uzun mumkunse ayagi iyi olmayan ( chedjou gibi atraksyona girmeyecek )sert stoper lazim .

1905

Donk bilal serdar aziz yetmedi tabi kasımpaşadan eren derdiyok'u istiyorlar 7 milyondan aşşa satmaz kasımpaşa ...!!

Sana bu forum bile çok , vizyonlu kardeşim. Kasımpaşa forumlarında takılmalısın bence .

Bak guzel kardesim anamizin liginde top oynuyoruz zaten eren denen bu herif kafa toplari cok iyi ayagi duzgun duvar olan buldugunu atan bi adam . Dursun denen o yagli surat varken eren transferi cok iyi. Neyini begenmiyosun erenin. Elinde onun mubadilinde forvetin mi var yada bonyi alacak 30 milyonun mu var

1905

Böyle gençler hamza ekolunden gelme eren bu vatanın evladı yabancı golcu almaktansa eren derdiyoku tercih ederim der...
Ben hamzaya o kadar cok sövdum ki inanamazsin. O takimin evlatlarindan kurtulamadik bi turlu ne evlatmis yediler yediler doymadilar. Eren iyi topcu

1905

Bak guzel kardesim anamizin liginde top oynuyoruz zaten eren denen bu herif kafa toplari cok iyi ayagi duzgun duvar olan buldugunu atan bi adam . Dursun denen o yagli surat varken eren transferi cok iyi. Neyini begenmiyosun erenin. Elinde onun mubadilinde forvetin mi var yada bonyi alacak 30 milyonun mu var

1905

Bak canım kardeşim ben zaten sana hak veriyorum , ne konuda dersen Özbek gibi bir adam zaten anca Eren'i alır ; alamasa da umut tekrar takıma döner . Benim kızdığım nokta böyle heyecanla beklemeniz ve 11 için düşünmeniz. Yoksa ben çok çok iyi bir rotasyon oyuncusu olduğunu zaten inkar etmiyorum ki. Tamam diyeceksin ben desem ne değişecek haklısın ama siz de Özbek'leşmeyin kurban olayım .

1905

Bony 30 milyon değil en fazla 15 milyon eder o da bir ihtimal.
Dzeko alınabilirdi immobile alınabilirdi llorente alınabilirdi.Simone zaza alınabilirdi.Fernando Torres alınabilirdi Falcao şartları zorlardın alınabilirdi.

Derdiyoku almaktansa poldi oynasın forvet bir 5 milyonluk kazık yemeye ne kadar meraklısınız yaw

Beton gibi sag bek, titanyum dan stoper, lukas levıa- yanına zenci kafa toplarını kacırmayacak zebellah ortasaha.

Bunu yap forvete ıstersen ereni koy laf etmem ama bunu yapacak vizyon var mı?

bullet gençlerbirliğine gidiyor galiba resmen istemiş ibrahim üzülmez...

Hadi işallah :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt