Hakan Delikanli
Ulubatlı Souness
- 20 Ocak 2011
- 39.467
- 998
- 1.598
laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaansiyaseti baska yerde yapın lan çoluk çocuk dolmuş nerede ne yapacağınızı öğrenin eğitim şart
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaansiyaseti baska yerde yapın lan çoluk çocuk dolmuş nerede ne yapacağınızı öğrenin eğitim şart
Exodia falan vardı 5 tanesi bir araya gelince canlanıyordu, bende halen tasoları ve kartları vardırKaranlığın sihirbazı efsaneydi.
Ha birde mısır tanrı kartlarıeski tadı vermiyor yaş büyüdü ondan olsa gerek yoksa çocukken izlediğim efsane animelerdendir
![]()
leivayı 2 milyon avroya almışız.
leivayı 2 milyon avroya almışız.
Burası transfer forumu boş yapma genç adam
lig tvkaynak ?
Bizim burda su 1 EUR fln renktas, su dan ucuz fln degil.Sarı kırmızılı yönetim, Brezilyalı ön libero Lucas Levia transferinde mutlu sona ulaştı. 29 laşındaki tecrübeli futbolcunun transferi konusunda el sıkışıldı. Galatasaray yönetiminin Melo'ya ödenen 2,6 milyon euro'yu teklif ettiği Levia'nın bu ücreti kabul ettiği, 30 Haziran 2017'ye kadar sözleşmesinin olduğu Liverpool ile de 2 milyon euro bonservis ücreti karşılığı anlaşma sağlandığı belirtildi. Levia'nın hafta içinde menajeriyle İstanbul'a geleceği ve sözleşme imzalayacağı öğrenildi (LIG TV)
sudan ucuz
Lucas Leiva cok iyi transfer. 29 yasinda , PL'de son 5 yilin en fazla ikili mucadele kazanan oyuncusunu transfer etmek onemli.
akproyu da alsak yanına keşke
Exodia falan vardı 5 tanesi bir araya gelince canlanıyordu, bende halen tasoları ve kartları vardır![]()
Baska bir forumda Bony Wilfried kesinlikle olmayacak, forvet icin an itibariyle sadece Eren Derdiyok düsünülüyor denilmis güvenilir birinden.
Opsiyonlar fazla gelmis.
Bir 4 milyon da Eren'e veririz, peh ulan peh.
Baska bir forumda Bony Wilfried kesinlikle olmayacak, forvet icin an itibariyle sadece Eren Derdiyok düsünülüyor denilmis güvenilir birinden.
Opsiyonlar fazla gelmis.
Bir 4 milyon da Eren'e veririz, peh ulan peh.