Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Emrah Bassani aldk ulan adam yeteneksizin önde gideni ne isi var bu takımda

SM-N7500Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Emrah Bassan > yasin

+ yedek beleşe geldi adam bu gün satsan talibi çıkar.

kimi alalım yedeğe?

Zamanında Muhammet için herkes ölüyordu Trabzon'da heralde öldü Ada'm, şimdi de Eren için öyle . Eren'i Trabzon alsaydı kim şaşırırdı, Twitterde Eren bjk'de diye haber çıkınca tüm kargalar isyan etti ; bizim taraftar bu kadar mı küçüldü hedefleri. Kalitesi belli , yıllardır İngiltere'de 11 oynayan Adamı eleştirenler şu Anadolu çöplerine seslerini çıkarmıyor ama Leiva kötü. Neyse Serdar da Muhammet de donk da dany de kısmen amrabat da çok iyiydi zaten . Bir de ey ezik Başkan seven medya mensubu adiler , tutturmuşsunuz ontiverolar vs. Diye diye . Bu Donk'lar falan neden demiyorsunuz , serdara neden Serdar'lar demiyorsunuz. Allah Sonumuzu hayır etsin .

Sent from my iPhone using Tapatalk
Taraftarın genel tavrı bu her defasında "Ama bu adam başka..." deniliyor aynısı amrabatda da oldu tarıkda da hep kanıyoruz hepsi aynı saçmalık..

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

eğer Selçuk İnan Martin Linnes Endogan Adili Umut Gündogan Eray Iscan Jem Karacan Umut Bulut Tarik Camdal Salih Dursun Ryan Donk Olcan Adin Blerim Dzemaili Yasin Öztekin Aurélien Chedjou dan kurtulup
Eren Derdiyok+Badou Ndiaye+Mehmet Ekici+Cavanda+Bir tanede İnsan yiyen stoper alamaz mıyız

14 tane futbolcunun maaş yükünden kurtuluyoruz kullanabildiğimizi takasta kullanırız para edecek olanları satarız

Orta sahaya birde leiva alınırsa müthiş olur tabiki Lucas Leiva-Badou Ndiaye-Sneijder-Mehmet Ekici-(sakatlanmazsa)Hamit
Fm oynamıyoruz yalnız.

Leiva aradığımız adam gelsin,orta sahada top kapamıyoduk resmen geçen sene.

bu nevzatın bi bok bildiği yok lucas leiva bile son 1 haftadır çıktı medyada bizimkiler bu adamı 2 milyona aldılarsa baya çingene pazarlığı yapmışlar. :D

Forvetinde ben bu ayarda olmasını bekliyorum

Ortasahada 1 azman daha istiyorum gerekirse Fransa 2. Liginden carole ayarında biri gelsin ama gelsin.

Bu takıma 2 tane defansif orrasaha şart oğlu şart

Scout transferi olsun 1 tanede,carole sonrası güveniyorum ben.

Baska bir forumda Bony Wilfried kesinlikle olmayacak, forvet icin an itibariyle sadece Eren Derdiyok düsünülüyor denilmis güvenilir birinden.

Opsiyonlar fazla gelmis.

Bir 4 milyon da Eren'e veririz, peh ulan peh.
Bony i kirala opsiyonu 35 milyon olsun nolcak bidaha pazarlık yaparız olmasa başkası gelir nolcak yani

sen 2 ayda 1 adam zor alıyorsun kimsede biride yazmış 12 tane adam göndermek çok mu zor bonservis yıllık ücret bide selcuğu yazmış gördük dün selcuk bu takımda oynaması gereken 1 oyuncu millet saracak adam bulamıyor selcuk gitsin diyor.

Senin yönetimin sığır güzel kardeşim hamit sabri zaten sözleşmesi bitmişti ama hint kumaşı oldukları için bu arkadaşlarla devam ediyor yönetimimiz.
Hadi yine hamit form tutarsa filan bir derecede sabri ne ya....

Eren gelirse eğer ben Sinan gümüş'ü bu çöplere tercih ederim . Poldi forvet oynar Sinan da kanata geçer . Eren de iyi bir yedek olur . Şimdi istatistiklere baktım hani bir yanlışım vardır diye Ada'ma bitirici diyorlar ya dünyanın en komik fıkrası olabilir . Şimdi küçük takım o derler , aksine böyle oyuncular küçük takımlarda çok gol atar . Allah var leverkusen döneminde hep isterdim ama o Zaman çıkış yapan bir gençti hem de yabancı sınırı vardı . Neyse Leiva iptal olur inşallah da Osmanlı'dan bir zenci orta sahaya 5 milyon verip alırız .

adamın soyadı dizdar mı dindar mı belli değil o bile muamma. kimi nevzat dizdar kimi dindar diyor bu badem bıyıklıyı takip etmeniz hata bikere. işi bilenler zamanında bunu floryaya almıyordu

bir kaç gün sonra bir yönetici çıkar büyük ihtimalle de cengiz açıklama yapar diyeceği aynen şu kendinizi hazırlayın
bruma alınacak pek çok forvetten daha kaliteli gereksiz transfer yapmaya gerek yok uefa ensemizde kadromuz yeterli taraftarı anlamıyorum gidip bileklik alacaklarına ancak eleştiri yapıyorlar
ve transfer sezonu kapanır perde çekilir :(

Bony i kirala opsiyonu 35 milyon olsun nolcak bidaha pazarlık yaparız olmasa başkası gelir nolcak yani

ZTen bony gelseydi günü kurtarmak için gelecekti , 1 sene için. Valla saçma Ada'mla 4 sene olacağına 1 sene bony iyi olurdu.

forvet sorununu icimizden cözeriz

1 azman Defansif ortasaha 1 ortasaha orta çevik birisi lazım 1 tanede Stoper lazım bence renktaş

Çok zor değil dünyada ne cevherler var işi bilen scout takımı şaha kaldırır.

Bizim scout bruma carole gibi birini daha bulsun.lınnes gibi şans transferi olur en kötü her türlü satarsın.lınnesb1.5 m euroya geldi şimdi satsan alıcısı cıkar.

Serdar 4 m + 2 topçu şimdi satsan kıcıyla gülerler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt