Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Karanlığın sihirbazı efsaneydi.
Ha birde mısır tanrı kartları :D eski tadı vermiyor yaş büyüdü ondan olsa gerek yoksa çocukken izlediğim efsane animelerdendir :D
Exodia falan vardı 5 tanesi bir araya gelince canlanıyordu, bende halen tasoları ve kartları vardır :)

Sarı kırmızılı yönetim, Brezilyalı ön libero Lucas Levia transferinde mutlu sona ulaştı. 29 laşındaki tecrübeli futbolcunun transferi konusunda el sıkışıldı. Galatasaray yönetiminin Melo'ya ödenen 2,6 milyon euro'yu teklif ettiği Levia'nın bu ücreti kabul ettiği, 30 Haziran 2017'ye kadar sözleşmesinin olduğu Liverpool ile de 2 milyon euro bonservis ücreti karşılığı anlaşma sağlandığı belirtildi. Levia'nın hafta içinde menajeriyle İstanbul'a geleceği ve sözleşme imzalayacağı öğrenildi (LIG TV)

sudan ucuz

Sarı kırmızılı yönetim, Brezilyalı ön libero Lucas Levia transferinde mutlu sona ulaştı. 29 laşındaki tecrübeli futbolcunun transferi konusunda el sıkışıldı. Galatasaray yönetiminin Melo'ya ödenen 2,6 milyon euro'yu teklif ettiği Levia'nın bu ücreti kabul ettiği, 30 Haziran 2017'ye kadar sözleşmesinin olduğu Liverpool ile de 2 milyon euro bonservis ücreti karşılığı anlaşma sağlandığı belirtildi. Levia'nın hafta içinde menajeriyle İstanbul'a geleceği ve sözleşme imzalayacağı öğrenildi (LIG TV)

sudan ucuz
Bizim burda su 1 EUR fln renktas, su dan ucuz fln degil.

Deli-kansız.

Beyler levıa ucuza gelmiş bu nedenle laf etmiyorum.

En kotu katar ligine yada baska kulüplere para kazanarak göndeririz.

Tebrikler

Exodia falan vardı 5 tanesi bir araya gelince canlanıyordu, bende halen tasoları ve kartları vardır :)

Kardeşim onun online oyunu vardı deste filan yapıyordun para bayılıp alıyordun kartları oynamadım uzunca zaman şifreyi unuttum yoksa online de olsa 1 deckim vardı....

Büyü kartları imbaydı anasını satim.... dark zone vardı sahadan tüm kartları siliyodu filan :D canım çekti animesini 1 dahamı izlesem :D

Baska bir forumda Bony Wilfried kesinlikle olmayacak, forvet icin an itibariyle sadece Eren Derdiyok düsünülüyor denilmis güvenilir birinden.

Opsiyonlar fazla gelmis.

Bir 4 milyon da Eren'e veririz, peh ulan peh.

Baska bir forumda Bony Wilfried kesinlikle olmayacak, forvet icin an itibariyle sadece Eren Derdiyok düsünülüyor denilmis güvenilir birinden.

Opsiyonlar fazla gelmis.

bende bundan korkuyorum..Ama forvet sanmıyorum eren menajerler filan dümen tutuyordur...

Leiva alındıysa ortasahaya forvette en az onun kadar kalibreli olmalı bence

eğer Selçuk İnan Martin Linnes Endogan Adili Umut Gündogan Eray Iscan Jem Karacan Umut Bulut Tarik Camdal Salih Dursun Ryan Donk Olcan Adin Blerim Dzemaili Yasin Öztekin Aurélien Chedjou dan kurtulup
Eren Derdiyok+Badou Ndiaye+Mehmet Ekici+Cavanda+Bir tanede İnsan yiyen stoper alamaz mıyız

14 tane futbolcunun maaş yükünden kurtuluyoruz kullanabildiğimizi takasta kullanırız para edecek olanları satarız

Orta sahaya birde leiva alınırsa müthiş olur tabiki Lucas Leiva-Badou Ndiaye-Sneijder-Mehmet Ekici-(sakatlanmazsa)Hamit

Ulan bu Nevzat Dindar'i tekme tokat dövecen akli basina gelmesi icin. Daha dün mac öncesi Bony bitti diyor, kendim duydum. Simdi ise Bony ihtimali cok zayif demis.

Ya yatacak yeriniz yok sizin..

Transfer donemi ozeti
Gene anadolu topçusu gene kazık gene ilerde takasta kullanacak futbolcu transferi

SM-N7500Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Opsiyonlar fazla gelmis.

Ondan sonra 4 sene başımıza belayı alırız

Sözleşmeye fix 2+1 sene opsiyonlu yapacaksın.

3 4 sene garanti sözleşme yapınca da suistimale açık oluyor

Leivaya olumlu bakiyorum da Eren nedir birader ya

SM-N7500Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt