Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bazilarinin yorumlarina bakiyorum da, eren'i leiva'yi begenmeyenler var

Lass ve bony'i almak kolay mi? Adamlar bizim lige niye gelsin? Hadi sampiyonlar liginde oynasak oyunculari ikna etmek icin işin biraz daha kolaylasir ama hedefi olan yildiz oyuncular bizim lige anca 30+ yasindayken gelir o da 3-4m yillik verirsen...

Leiva yillardir premier lig'de oynamis oyuncu ve ustelik 22 kez brezilya milli takiminda forma giymis, her turlu katki saglar, benim tek derdim 1 ay sakat olan oyuncu neden aliniyor... muhtemelen super kupa macinda oynayamayacak... ama fit oldugunda kesinlikle cok iyi bir önlibero

Eren derdiyok konusuna gelince, bazilari pivot diyor, sirti kaleye donuk oynayan, topu tutan oyuncu diyor, butun ozelliklere eren sahip, eren nebiliyim yabanci olsaydi ve bir wolfsburg veya schalke'den gelseydi herkesin agzi sulanirdi, sirf kasimpasa'dan ve yerli oldugu icin elestirenler var, artik su bakiş açinizi degistirin yaw, cok cahilce yorum yapanlar var...

Eren ust duzey olmasada bizim ligde her turlu iş yapar hemde bruma poldi sneijder ile birlikte.

Son düzenleme:
Valla bana Türk futbolculardan hangi mevkiye adam alma deseler , forvet ve defans derim. Gerçekten beceremiyoruz yani , olmuyor . Biz de gittik hem sakar chedjou hem de 3 Türk stoper ile o bölgeyi doldurduk .

Sent from my iPhone using Tapatalk
Türkiye'de defans futbolunu bilen teknik direktör varmı bilmiyorum.
Belki Abdullah Avcı ciddi anlamda bilgili bu konuda.
Taraftar desek görüyoruz genellikle yorumları zaten. Bu arada bu defans bilgi sahibini kendim buldum diyemem tabiki :)
Öğreten alman alt yapı hocalarım vardı saolsunlar.

Türkiye'de defans futbolunu bilen teknik direktör varmı bilmiyorum.
Belki Abdullah Avcı ciddi anlamda bilgili bu konuda.
Taraftar desek görüyoruz genellikle yorumları zaten. Bu arada bu defans bilgi sahibini kendim buldum diyemem tabiki :)
Öğreten alman alt yapı hocalarım vardı saolsunlar.

Almanlar iyi beceriyor ya defans çıkarmasını, onlarda da forvet çıkarmak zor aynı bizim gibi

lucas leiva geçen sezon 21 maç oynamış ilk 11 olarak 27 maçta ilk 18 de ....

Aynen dün Selçuk'un çok iyi oynamasına rağmen dzemali'yi tutması da buna bir kanıt. Baktı ki dzemali olmayacak , demek ki josue'yi tekrar istemiş .

Defansif açıdan bir Problem olmaz umarım.
Böyle diziliş ama Arena da rakip bjk,fb olmaz ise oynanır TR Liginde + ön alan yüksek pres sistemi ile.

Bazıları başımız da dursun denen çapsızın olduğunu unutuyor galiba! Leiva, eren bu çapsızın yapabileceği en iyi transferler olur.

Bizim ihtiyacımız da tam olarak bu.[/QUOTE]
Aynen. Şimdi bir şeyi açıklamak isterim.
Evet Melo nun ofansif kabiliyeti daha iyi. Ama ozamanlar GS Takımı genel olarak daha ofansif bir DMC ihtiyaca vardı. Mesela Kanatlar pek Golcü değildi.

Ama şimdi takımın yapısı baya ofansif. Hele hele 433 "Kanat-Golcü" tarzında Sinan,Poldi ve Bruma ile. Josue gelecek miş diyorlar, Sneijder de var...

İlk11 Oyuncu seçimi ve sistem gereği bize mücadele eden, ofansif oyuncuların açıklarını kapatan ve 80% "sırf defansı düşünen" bir oyuncu lazım. Bunun için Lucas Leiva iş görür, ve Riekerink'in Leiva isteğini açıklar.

Almanlar iyi beceriyor ya defans çıkarmasını, onlarda da forvet çıkarmak zor aynı bizim gibi

Bu sorun her ülkede hemen hemen mevcut galiba.
Klasik santrfor eksikliği var nedense dünyada. İyiler zaten sayılı ve tanıdık takımlarda oynuyorlar

Defansif açıdan bir Problem olmaz umarım.
Böyle diziliş ama Arena da rakip bjk,fb olmaz ise oynanır TR Liginde + ön alan yüksek pres sistemi ile.

Aslında bjk bu sene böyle şampiyon olmadı mı? Orta sahalarında tek defans adamı Atiba idi. Oğuzhan zaten josue gibi bir oyuncu , sosa da snejder .

Aslında bjk bu sene böyle şampiyon olmadı mı? Orta sahalarında tek defans adamı Atiba idi. Oğuzhan zaten josue gibi bir oyuncu , sosa da snejder .

Ama Oğuzhan daha hareketli ?
Josue koşuyor mu yoksa aheste aheste yürüyen tıp mı ? Pek hatırlamıyorum...

Bu sorun her ülkede hemen hemen mevcut galiba.
Klasik santrfor eksikliği var nedense dünyada. İyiler zaten sayılı ve tanıdık takımlarda oynuyorlar

Nedeni de zaten forvet ile kanatların görevi iç içe girdi . Yani artık herkes teknik , hızlı ve bitirici forvet istiyor ; zaten bu saydıklarımın çoğu kanatta olması gerekenler . Bu yüzden de artık dediğin gibi klasik santrfor yani sadece işi gol atan Adam çok az kaldı.

Nedeni de zaten forvet ile kanatların görevi iç içe girdi . Yani artık herkes teknik , hızlı ve bitirici forvet istiyor ; zaten bu saydıklarımın çoğu kanatta olması gerekenler . Bu yüzden de artık dediğin gibi klasik santrfor yani sadece işi gol atan Adam çok az kaldı.

Ronaldo ve Messi yani suçlu veya bu değişimin nedeni olan kişiler diye biliriz :)

Ama Oğuzhan daha hareketli ?
Josue koşuyor mu yoksa aheste aheste yürüyen tıp mı ? Pek hatırlamıyorum...

Valla Bilgim olmadan bilgili görünmeye çalışmaktan nefret ederim , bu yüzden inan ben de hatırlamıyorum :) hatırladığım geçen sene braga maçlarındaki tekniği ve vuruşları. Tahminim Oğuzhan ile pek de farkları yoktur oyun tarzı olarak. Çünkü Oğuzhan da baya hücum oyuncusu .

Gencler 2 saattir giremiyorum Josue ve kimler geldi ?

SM-N7500Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bony 'de son durum ne arkadaslar gelisme var mi ?

SM-N7500Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gomez gibi sakatlıklar yüzünden neredeyse kariyeri bitmiş biri en çok sakatlık sorunu yaşayan takıma geldi ama en sağlam oyunculardan biri oldu. Aksi yönde örnek ise Linderoth gibi kariyerinde çok az maç kaçırmış adam bizde çok az maça çıkabildi. Bu biraz şans işi, Riko zaten çok iyi hazırlıyor oyuncuları. Serdar Aziz'e bile geldiğinden beri özel program ayarladı, sırf sakatlanmasın diye. Tabii ki performans ve takıma adaptasyon açısından sıkıntı yaşıyor ama sağlıklı olması daha önemli.

Yok leiva kazmaymiş dan dun vuruyomus verin 30-40 milyon euro daha iyisini alalim arkadas leiva dedigin adam top kessin pas arasi yapsin yanindan gecen adama mudahele yapsin rakibi eli belinde izlemesin butun istedigimiz bu ulan en cok ayar oldugumda adami 1 kere canli izlemeyipte youtube videolarina bakip yorum yapanlar sizin gibilere donk hamit gibi sigirlar mustehak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt