Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Acaba JOR böyle birşey mi düşünüyor ?

433

______________Leiva______________
______Josue_____________________
___________________Sneijder______

Bencede renktaş ki inşşallah olurda sağda gitmezse Podolskı satılırsa Sinan

İlerdede ne kadar imkansız olursa inşallah Bony

+en önemlisi belkide savunma çizgi blokun ile orta saha arasındaki mesafeyi ayarlayarak takım savunmasında ki etkinliğini ayarlayacak. Futbol blok halinde birlikte hareket edilen bir oyun sonuçta. Lider stoperin burda önemi çok fazla. En arkadan öne doğru işler düzenleme. Melo mesela stoperlerimiz in arasına kaldırıldı bu yokluk çaresizliğimizden dolayı ama olmadı işte o yöntem.

Senin tanımına belkide dünyada en iyi uyan stoper Diego Godin gerçekten böyle bir isim lazım bize onun kadar iyi olmayacak tabikide bizim aldığımız isim ama en azından güçlü sert biri olsun

Lass diarra kaç kuruş ki acaba?

Renkdaş o adamda karakter yok takımı bırakıp gitmesiyle ünlü bir arkadaş bu

Gelmiş 31 yaşına Türkiyeye gelmek istemeyebilir 3.5milyondan aşşağı para istemez. Birde gelecek sezon teklif geldi kaçar gider.

Gelmesin leiva Bu ligde işimizi fazlasıyla görür...

Yok leiva kazmaymiş dan dun vuruyomus verin 30-40 milyon euro daha iyisini alalim arkadas leiva dedigin adam top kessin pas arasi yapsin yanindan gecen adama mudahele yapsin rakibi eli belinde izlemesin butun istedigimiz bu ulan en cok ayar oldugumda adami 1 kere canli izlemeyipte youtube videolarina bakip yorum yapanlar sizin gibilere donk hamit gibi sigirlar mustehak

valla kardeşim ben ısrarla anlatmaya çalıştım ama nedense adama barış özbek muamelesi yapıyor bu forum

Galatasaray, forma sponsorluğu için Nef Gayrimenkul ile yıllık 3 M $'dan 4+1 yıllığına anlaşmak üzere. (Hürriyet)

Cosusk9UEAEVlPJ.jpg

Ama Oğuzhan daha hareketli ?
Josue koşuyor mu yoksa aheste aheste yürüyen tıp mı ? Pek hatırlamıyorum...

Josue'de gerçekten çok hareketli dinamik bir oyuncu Ama tabiki oğuzhan furbol zekası ile türkiyedeki en iyi ortasahadır şuan sneijder ile birlikte açık net

valla kardeşim ben ısrarla anlatmaya çalıştım ama nedense adama barış özbek muamelesi yapıyor bu forum
Anamizin liginde leiva her turlu iş yapar bizde isteriz daha iyisini ama bu yonetim varken hayal kurmaya gerek yok gecen sene hayran olunan atibanin psvdeyken cok macini izledim genelde sag bek oynuyodu adam tinercilere geldi orta sahaya devsirildi bildigin devsirme lan bu :)

Senin tanımına belkide dünyada en iyi uyan stoper Diego Godin gerçekten böyle bir isim lazım bize onun kadar iyi olmayacak tabikide bizim aldığımız isim ama en azından güçlü sert biri olsun
Godin bu konuda bence en iyisi dünyada. Thiago Silva daha iyi diyenler var tartışılır tabiki ama evet bu tür stoperin olmalı profil olarak. Büyük olan her Avrupalı takımda bir tane mevcut zaten böyle birisi. Olmayanlarda veya kalitesi sayıf olanlar sorun yaşıyor zaten

Godin bu konuda bence en iyisi dünyada. Thiago Silva daha iyi diyenler var tartışılır tabiki ama evet bu tür stoperin olmalı profil olarak. Büyük olan her Avrupalı takımda bir tane mevcut zaten böyle birisi. Olmayanlarda veya kalitesi sayıf olanlar sorun yaşıyor zaten

Kalidou Koulibaly Simon Kjaer'da iyi bu liderlik konusunda gerçekten Serdar ile çok iyi uyum sağlayacak bir stoper alırsak herşey çok güzel olacak aslında Raúl Albiol Adil Rami Andreas Granqvist Federico Fazio gibi isimlrden birisini alabiliriz stoper'e

FC Porto'nun Profesyonel futbolcusu Hyun-Jun Suk'un, Kulübümüze geçici transferi konusunda oyuncu ve kulübü ile görüşmelere başlanmıştır.

Kamuoyunun bilgisine duyurulur.

Saygılarımızla

Trabzon

gsnin gelecegini peskes cekiyor
2 sene sonra avrupada basari yakalasak adam akilli sponsor ile anlasma bile yapamayiz

Gesendet von meinem SM-G925F mit Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt