Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yusuf , tamam bir şey demedik . Menejeri olsan bu kadar savunmazsın arkadaş :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Savunmayla ne alakasi var arkadas, her transfere bok atmaya calisiyorlar, yok serdar yeterli degil, yok niasse gelmesin burasi akhisar degil, yok lucas sakat, yok eren kasimpasadan aliniyor, mashallah bazilari kimseyi begenmiyor

Tutturmuslar bony bony, gercekci olmak lazim, eger bony city'den ayrilirsa baska bir PL takimina gider, bizim lige gelme ihtimali cok dusuk

Bazilari dost dost diyip duruyorlar, anlamadim dost'u isteyenler eren'i neden istemiyor? Farklari neymis? Bana gore eren dost'dan daha iyi, dost'un kac macini izlemis burdakiler, adamin attigi gollere bi bakin sonra gelin yorum yapin

Bizde drogba seviyesinde forvet isteriz ama bu sartlarda eren de iyidir, bizim ligde aatif gol krali olmus, 35lik eto 20 gol atmis, rodallega 19 gol atmis... bu kadar karamsar olmaya gerek yok.

kimsenin farkında olmadığı en önemli özelliğinide ben ekliyeyim bari. Pas oyununa dahil olan bir oyuncu kendisi. yani çok sağlam üçgenler göreceğiz gelecek sezon hücumda.

Sırtı dönük oyun derken onu da dahil etmiştim renktaş :encouragement:

Geçen sezon bir golünü hatırlıyorum pası atıp verkaça girmişti, koşarken 3 kere falan kafasını kaldırıp topu vuracağı yeri hesapladı, ayağına gelir gelmez de köşeye yolladı.

Bu kadar övüyoruz da bizde bunları yapamazsa kafa açanlar yüzünden ayvayı yeriz onu da söyleyeyim.

Fekat GS'miz için o riski de göze alıp elimizi taşın altına koyuyoruz.:gs:

Son düzenleme:
Sağ beke gerek yok bence, en azından devre arasına kadar. Linnes'i tek maç üzerinden değerlendirmek hata olur, izleyelim bakalım devre arasına kadar. Eğer kötü oynamaya devam ederse Sabri oynar yerine, devre arasında Linnes'i satıp yeni bir sağ bek alabiliriz.

Savunmayla ne alakasi var arkadas, her transfere bok atmaya calisiyorlar, yok serdar yeterli degil, yok niasse gelmesin burasi akhisar degil, yok lucas sakat, yok eren kasimpasadan aliniyor, mashallah bazilari kimseyi begenmiyor

Tutturmuslar bony bony, gercekci olmak lazim, eger bony city'den ayrilirsa baska bir PL takimina gider, bizim lige gelme ihtimali cok dusuk

Bazilari dost dost diyip duruyorlar, anlamadim dost'u isteyenler eren'i neden istemiyor? Farklari neymis? Bana gore eren dost'dan daha iyi, dost'un kac macini izlemis burdakiler, adamin attigi gollere bi bakin sonra gelin yorum yapin

Bizde drogba seviyesinde forvet isteriz ama bu sartlarda eren de iyidir, bizim ligde aatif gol krali olmus, 35lik eto 20 gol atmis, rodallega 19 gol atmis... bu kadar karamsar olmaya gerek yok.

Sen de biraz iyimser gibisin . Ha söyleyeyim bugün çokça kez yazdım ben Eren'i beğenmiyorum demedim hiç, yani bana laf vurduysan söyleyeyim ama bu takımda sadece Eren ile forvette olmayacağını söylüyorum ki doğrusu da bu , yoksa Eren standardı olan bir oyuncu . Ne üst düzey ne de kötü bir oyuncu değil .

Sağ beke gerek yok bence, en azından devre arasına kadar. Linnes'i tek maç üzerinden değerlendirmek hata olur, izleyelim bakalım devre arasına kadar. Eğer kötü oynamaya devam ederse Sabri oynar yerine, devre arasında Linnes'i satıp yeni bir sağ bek alabiliriz.

orda bir salih dursun sürprizi beklemekte fayda var uyarayım şimdiden :D

Sen de biraz iyimser gibisin . Ha söyleyeyim bugün çokça kez yazdım ben Eren'i beğenmiyorum demedim hiç, yani bana laf vurduysan söyleyeyim ama bu takımda sadece Eren ile forvette olmayacağını söylüyorum ki doğrusu da bu , yoksa Eren standardı olan bir oyuncu . Ne üst düzey ne de kötü bir oyuncu değil .

Yok sana laf vurmuyorum, haddime degil zaten, ama benim yazdiklarimi anlayan anlamistir

Bu beceriksizler 1 bucuk ayda 2 transfer yapti, dusun yani... bunlarin lucas'i almasi bile buyuk basari...

Takima eren'in yaninda 1 forvet daha lazim haklisin ama riekekerink muhtemelen podolski'yi alternatif olarak gorup sinan'a daha fazla sure vermek istiyor

23 yasında değilmiydin renkdaş sen?
hadi 24 25 ol o yaşta futbola başlamak...

yemin ediyorum tehlikeli adamsın :005:

ben 2013 de yaşımı kaldırmıştım nası hatırlarsın bu detayı ilginch yaw. forumun hafıza kartısınız sayın SEDEN:hat:

evet şuan 25 im ve 3 yaşımda başladım futbol kariyerime. lisans bilgilerimi s.mod uğur iz e göndermiştim.

ben 2013 de yaşımı kaldırmıştım nası hatırlarsın bu detayı ilginch yaw. forumun hafıza kartısınız sayın SEDEN:hat:

evet şuan 25 im ve 3 yaşımda başladım futbol kariyerime. lisans bilgilerimi s.mod uğur iz e göndermiştim.

2.bir imparator olma potansiyeli herzaman görmüşümdür sende. şaşırtmadın

O degilde kasimpasa Eren hiyarini bize kitlerken acayip saplayacak valla. Oyle boyle degil. Nefes alamayacagiz.

Iyide bony kaç euro almak istediğin zaman? Adamlar 15 milyona satar belki ki okadar para veremeyiz.
Kaliteli elit seviyeli isimli santrforlar pahalı maalesef.
Donk fiyasko zaten onu tartışmaya gerek yok. Serdar da erken konuşmak istemiyorum şimdilik.

Yüksel miktarlar değil bunlara verilen paralar piyasaya göre kıyaslamak gerekirse. Bu piyasayı doğuranlara hrsap sormak gerekir ki buda aziz yıldırım dan başkası değil. Bana sorsan türkiye'den tek bir oyuncu transfer etmem. Sadece alt yapıya belki ucuzsa oda.
Almanya dan Hollanda'daki gurbetçiler ile doldurursun türk kontenjanı bide altyapıdan.
5 milyon euro ver 14 tane yerli gurbetçi bulurum taş gibi hemde.
Alsana geri kalan paranla kaliteli yabancı transfer imkanı. 15 milyona bony de alırsın bilmem neyide artık.

Ama gerçekler farklı işte.
Bony örneğinde demedim ben genel olarak diyorum. Donk ve Serdar ikilisi için 7 Milyon harcadık. O paraya taş gibi forvet alırdık.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Eren kasimpasa'dan aliniyo ve yerli diye istemeyenler var vay be

Hadi deseniz eren'den daha iyi forvet alinmali tamam derim de burda eren'e sanki cöp gozuyle bakiliyor

Eren yabanci olsaydi ve bir wolfsburg'dan gelseydi herkesin simdi agzi sulanirdi, bizimkilerin futbola bakis açisi degismeyecek arkadas
Yıllardır hep aynı laflar. Yok "X oyuncunun yabancı pasaportu olsaydı" yok "x'in ismi x-inho olsaydı".

Bunlar boş işler. Iyi futbolcu/kötü futbolcu diye ayrım yapılmadığı sürece bi halt olmaz bizden.

Ayrıca bize yedek forvet mi lazım da hâlâ Eren Rodallega gibi heriflerin peşinde koşuyoruz? Bunlar bizde ancak alternatif olabilecek adamlar.

Istemeyince beğenmeyince de "ama bizde Umut var, size o müstehak" diyenler oluyor hep. Umut kıyas olmamalı çünkü ona orantılı her forvet daha iyi.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Önümüzde sene sadece lig olduğu için Eren gayet yeterlidir hücüm hattına.Ha bony olursa tadından yenmez.Eren ve Leiva kesin transferler artık.Dursun bi hıyarlık yapmazsa tabe.2 orta saha 2 tanede forvet gerek.Bunlar olursa şampiyon oluruz bence.

leiva, johansen, bony böyle olsa güzel olur.
eren umut donk karsiligi olur ama kesinlikle 1ci forvet olamaz ancak yedek forvet.
sakinda 1ci forvet olarak sadece ereni düsünmesinler fiyasko olur.

Eren'den girecek olan kazık çok fena olacak. 4 milyon + 2 topçu diyorum ben. Ardından girecek olan maaş içinde 2.2 diyorum. At fava bekle...

SM-N9005 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bir de bana göre yanlış bi algı oluştu bu Serdar transferinden sonra izlediğim veya okuduğum kadarıyla... Neymiş efendim 3 adamın maaş yükünden kurtulmuşuz. :) Eyvallah kurtulduk da bu 3 adamın toplam maaşını kalktık Serdar'a verdik. Eee ne değişti? 4.5 milyon bi tarafımıza girdiği ile kaldı...

Tabi Eren transferinde Umut, Tarık ve Olcan'dan kurtulursak, Eren'in de minimum 2 alacağını düşünürsek belki 1 milyon maaş bütçesi kısarız ama bunun için değer mi? Açıkçası bilmiyorum... Yiyeceğimiz bonservis kazığına göre durum değişir...

Son düzenleme:
Eren <-> donk ( 2 yıl 50%maaş paylaşımı) yeterli

Son düzenleme:
Bir de bana göre yanlış bi algı oluştu bu Serdar transferinden sonra izlediğim veya okuduğum kadarıyla... Neymiş efendim 3 adamın maaş yükünden kurtulmuşuz. :) Eyvallah kurtulduk da bu 3 adamın toplam maaşını kalktık Serdar'a verdik. Eee ne değişti? 4.5 milyon bi tarafımıza girdiği ile kaldı...

Tabi Eren transferinde Umut, Tarık ve Olcan'dan kurtulursak, Eren'in de minimum 2 alacağını düşünürsek belki 1 milyon maaş bütçesi kısarız ama bunun için değer mi? Açıkçası bilmiyorum... Yiyeceğimiz bonservis kazığına göre durum değişir...

Ne yalan diyim umut tarik ve olcandan kurtulmak deyince yuzumde guller acti! :)

Bu 3 caciga yilda 5.5 milyon euro veriyoruz!! :( :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt