Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
1 poldi
2 klose
3 bastian mi
Iyide bony kaç euro almak istediğin zaman? Adamlar 15 milyona satar belki ki okadar para veremeyiz.6 ay sözlesmesi kalmis Donk'a 2.5 Milyon, Serdar'a 4,5 Milyon veren bir kulüp baskani paramiz yok diye kimseyi kandiramaz.
Har vurup harman savuranlar bir de cikip utanmadan finansal sorunlarimiz var diye insanlarin akillari ile oynamasinlar. Salak miyiz lan biz enayi miyiz.
bu ayrım nereden çıkıyor? türkler yatmayı seviyor felan. ayrıma gerek yok çalışkan insan vardır, çalışmayan insan vardır. bunu bir topluluğa yüklemek inanılmaz saçma kaldı ki adam kürt olsa ne fark edecek türk olsa ne farkedecek?
GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Anlamıyorum bu adam yurt dışında olsa 10m anca alırdık...Kaldı ki bayer leverkusen daki ritmi yakalarsa şöyle 2010 2011'de felan as 11 olabilir.
Eren Derdiyok | Kasımpaşa / 215-216 & Goals, Assists, Skills - YouTube
kardeş sıkıntı yapma sileriz.
Almanya'da bu golü yılın golü seçilmişti.cidden bu sene çokda izlememiştim eren i ama nerdeyse her türlü gol atmış fantastik uzaktan araya girip kafayala vole vs..umalım ki beklentilerimizi karşılayıp yeni kralımız olsun.ciddi ciddi çok güzel goller atmış.
cidden bu sene çokda izlememiştim eren i ama nerdeyse her türlü gol atmış fantastik uzaktan araya girip kafayala vole vs..umalım ki beklentilerimizi karşılayıp yeni kralımız olsun.ciddi ciddi çok güzel goller atmış.
Eren geçen sene BJK'de olsa gol kralı olur muydu olmaz mıydı?

Eren geçen sene BJK'de olsa gol kralı olur muydu olmaz mıydı?
Kesinlikle olamazdı . Kariyerinde öyle golcü bir Adam hiç olmadı ki Eren .
Sent from my iPhone using Tapatalk