Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bizimkiler yabanci kulupler ile görüsmeyi yüz yüze degil de fax yoluyla yapiyor bana göre

iyi geceler renkdashlar

bu hafta hareketli gececek gibi

Bir futbolcunun türk kürt olmasi önemli degil,bunun mesele yapilmasi bile yakismaz bize,ama madem konu acildi, almanyada oynarken türk alevi oldugunu okumustum,milli takimdan kimse aramadigi icin isvicre milli takimini secmis,sonra arayanlar olmus ama kararindan dönmemis

6 ay sözlesmesi kalmis Donk'a 2.5 Milyon, Serdar'a 4,5 Milyon veren bir kulüp baskani paramiz yok diye kimseyi kandiramaz.

Har vurup harman savuranlar bir de cikip utanmadan finansal sorunlarimiz var diye insanlarin akillari ile oynamasinlar. Salak miyiz lan biz enayi miyiz.
Iyide bony kaç euro almak istediğin zaman? Adamlar 15 milyona satar belki ki okadar para veremeyiz.
Kaliteli elit seviyeli isimli santrforlar pahalı maalesef.
Donk fiyasko zaten onu tartışmaya gerek yok. Serdar da erken konuşmak istemiyorum şimdilik.

Yüksel miktarlar değil bunlara verilen paralar piyasaya göre kıyaslamak gerekirse. Bu piyasayı doğuranlara hrsap sormak gerekir ki buda aziz yıldırım dan başkası değil. Bana sorsan türkiye'den tek bir oyuncu transfer etmem. Sadece alt yapıya belki ucuzsa oda.
Almanya dan Hollanda'daki gurbetçiler ile doldurursun türk kontenjanı bide altyapıdan.
5 milyon euro ver 14 tane yerli gurbetçi bulurum taş gibi hemde.
Alsana geri kalan paranla kaliteli yabancı transfer imkanı. 15 milyona bony de alırsın bilmem neyide artık.

Ama gerçekler farklı işte.

bu ayrım nereden çıkıyor? türkler yatmayı seviyor felan. ayrıma gerek yok çalışkan insan vardır, çalışmayan insan vardır. bunu bir topluluğa yüklemek inanılmaz saçma kaldı ki adam kürt olsa ne fark edecek türk olsa ne farkedecek?

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bu ayrım nereden çıkıyor? türkler yatmayı seviyor felan. ayrıma gerek yok çalışkan insan vardır, çalışmayan insan vardır. bunu bir topluluğa yüklemek inanılmaz saçma kaldı ki adam kürt olsa ne fark edecek türk olsa ne farkedecek?

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
:(

kardeş sıkıntı yapma sileriz.

Anlamıyorum bu adam yurt dışında olsa 10m anca alırdık...Kaldı ki bayer leverkusen daki ritmi yakalarsa şöyle 2010 2011'de felan as 11 olabilir.
Eren Derdiyok | Kasımpaşa / 215-216 & Goals, Assists, Skills - YouTube

cidden bu sene çokda izlememiştim eren i ama nerdeyse her türlü gol atmış fantastik uzaktan araya girip kafayala vole vs..umalım ki beklentilerimizi karşılayıp yeni kralımız olsun.ciddi ciddi çok güzel goller atmış.

Umut donk +2.5 eren icin harika olur. Harika olmasinin sebebi gidecek topculardir .

1905

cidden bu sene çokda izlememiştim eren i ama nerdeyse her türlü gol atmış fantastik uzaktan araya girip kafayala vole vs..umalım ki beklentilerimizi karşılayıp yeni kralımız olsun.ciddi ciddi çok güzel goller atmış.

Tabiki kasımpaşa'da 13 atan poldi,bruma,snip,xelcuğun oldu yerde 15'den az atarmı ? Sanmıyorum.

Son düzenleme:
Eren geçen sene BJK'de olsa gol kralı olur muydu olmaz mıydı?

bok alir bu dursun iti. anca menajer vaastasiyla transfer yapilir bu torpilsarayina.. abi nerde torpilli yada arabulucu varsa bize transfer yapiyor

Kesinlikle olamazdı . Kariyerinde öyle golcü bir Adam hiç olmadı ki Eren .

Sent from my iPhone using Tapatalk

Elmander tarzı lakin bu adamı snip xelcuk beslediğini düşünürsek poldi ve bruma da var asist ve gol anlamında takıma baya iyi bir katkı verebilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt