- 1 Temmuz 2010
- 19.923
- 6.632
- 1.823
Kap geldiBu lig'ten transfer isteyecek en son adamim ama Eren haberine hic sevinmedim. Eren de gelmiyorsa b.ku yedik demek.
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kap geldiBu lig'ten transfer isteyecek en son adamim ama Eren haberine hic sevinmedim. Eren de gelmiyorsa b.ku yedik demek.
Kendisi has Galatasaraylidir ve Sergen i yillardir taniyan biri olarak ki bence sende onun yazilarini takip edersindir , onun bu hareketlerin altinda kotu niyet olmadigini bilmen gerekir.
Sen bana gore fazla takinti yapiyorsun ve biraz hobbyn olmus. Cok ciddiye almaya gerek yok herkes dusunduklerini yazabilir.
Biz hem yonetim olarak hem onu eskiden beri tanidigimizdan dolayi arada sirada serzenis te bulunuruz, ama o gorev sadece bize duser
Sergen in avukati falan degilim ama onun ustune gitmek icin de bir neden yok. Sen kendi haline birak onu ve anlasabildigin uyeler ile diyalog kur.![]()
Bugün KAP aciklamasi olacak bence.
Bende sizin gibi serzeniste bulunuyorum iste
Huyundan vaz gecene kadar devam edecek bu
Hakan bu transfere destek vermeni bekliyorum. Vizyonundan bişey kaybetmezsin.Haydi bakalim Eren, olumsuz bakmiyorum bu transfere cöpler gidecek ise. Ama iste Galatasaray olunca daha kalite isimler isterdim.
O is sana dusmez.