Kendisi benim basdüsmanim'dir
Bu tarz mesajlarla tahrik etmeye calisiyor mudahale ederseniz sevinirim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
işin kötü tarafı santraforsuz bjk'yi yenecek olmamız. o maç her sekil bizim. sonrasında transfersiz yola devam.
Kendisi benim basdüsmanim'dir
Bu tarz mesajlarla tahrik etmeye calisiyor mudahale ederseniz sevinirim
Sergen forumun goz bebegidir o nasil bir insanin dusmani olabilir Arda hic boyle birsey olurmu ?![]()
Cifte standart derler buna.. Hayri nin 100bin tane feyk hesabi niye banlanmiyor beyler..
Sinan bruma podolski her türlü delip geçeceğiz ama elimizde de sonradan oyuna sokabileceğimiz bir forvet olmasının yanındayım
Diğer türlü biz o maçta beşiktaşı yenersek bu vizyonsuz yönetim takım 2 tane kupa aldık diye forvetsiz o zaman hiç transfer yapmazley:
Yav kendini akıllı zannediyor.Fake hesaplarının hepsini biliyoruz biz müsade ediyoruz diye yakalamıyoruz sanıyoryine bir fake hesap denemiş beyimiz artık kapının önüne koydum.
-Tapatalk-
Değil Sedat Akkaş
-Tapatalk-
Forumun göz bebegi degil Ugursuzu
Fenerli herhalde. Yeni ceza verdiğiniz abdülcelil'de fenerli. Her yorumu ofsayt
sen ne diyon lan değişik repliğindeki değişik bu tanıma uygundurDeğillerde değişik arkadaşlarımız
-Tapatalk-
milli maçta izledim. kendi takımında zaten yedek.
Transfer konusunda bi ugursuzlugu var acik olmak gerekirse, kendini fazla kaptiriyor bu tur seylere ama bunu hos gormek lazim. Bazen bizleri de delirtmiyor degil''su gelecek bu gelecek inaniyorum'' deyince ama napalim artik biz onu oyle kabul ediyoruz.
![]()