Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
işin kötü tarafı santraforsuz bjk'yi yenecek olmamız. o maç her sekil bizim. sonrasında transfersiz yola devam.

Sinan bruma podolski her türlü delip geçeceğiz ama elimizde de sonradan oyuna sokabileceğimiz bir forvet olmasının yanındayım

Diğer türlü biz o maçta beşiktaşı yenersek bu vizyonsuz yönetim takım 2 tane kupa aldık diye forvetsiz o zaman hiç transfer yapmaz :oley:

Sinan bruma podolski her türlü delip geçeceğiz ama elimizde de sonradan oyuna sokabileceğimiz bir forvet olmasının yanındayım

Diğer türlü biz o maçta beşiktaşı yenersek bu vizyonsuz yönetim takım 2 tane kupa aldık diye forvetsiz o zaman hiç transfer yapmaz :oley:

maçlardan önce kura ile santrafor seçecez. ilk 11'in 11'ide sezon icinde santrafor olarak denenir, bunlardan bir st cıkmassa transfer düsünülür.

Forumun göz bebegi degil Ugursuzu

Transfer konusunda bi ugursuzlugu var acik olmak gerekirse, kendini fazla kaptiriyor bu tur seylere ama bunu hos gormek lazim. Bazen bizleri de delirtmiyor degil :D ''su gelecek bu gelecek inaniyorum'' deyince ama napalim artik biz onu oyle kabul ediyoruz. :D

milli maçta izledim. kendi takımında zaten yedek.

Yedek dediğin adam 21 maç ilk 11 çıkmış.18i bundesliga.Gayet fazla oynamış.14/15te 1 senelik sakatlık geçirdikten sonraki sezon 20 maça çıkması gayet iyi.Buraya geldiğindede rotasyon oyuncusu olacak zaten.Johansen istenip tolganın istenmemesi saçma.Hamit mi girsin oyuna

Eren işinin yattigina cok sevindim beyler adam 6 milyon istemis ahaha o paraya erenden 5 kat daha kariyerli Bast Dost alınır

SM-N7500Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Transfer konusunda bi ugursuzlugu var acik olmak gerekirse, kendini fazla kaptiriyor bu tur seylere ama bunu hos gormek lazim. Bazen bizleri de delirtmiyor degil :D ''su gelecek bu gelecek inaniyorum'' deyince ama napalim artik biz onu oyle kabul ediyoruz. :D

Ben öyle Kabul etmiyorum acik konusmak gerekirse

Uyarilara ragmen inatla devam etmesi normal bir davranis degil bence

Daha önce Mac konularinda ugursuz oldugu icin olumlu yorum yazma uyarisi yapildiktan hemen sonra inadina olumlu bir yorum yapmisti

Galatasaray'in Zarar görmesini fenerliler ister bence...

Bu paralar nedir gidin fransa ligue 1-2 ya da belcikadan topçu getirin

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt