Okan FBVB @Dortmund1907 57 dk.57 dakika önceDortmund, Deutschland
Bu ülkede özellikle yabancı oyuncuların gözünde GS farklı yerde. Herkes bunu kabul etmeli
kabul
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Okan FBVB @Dortmund1907 57 dk.57 dakika önceDortmund, Deutschland
Bu ülkede özellikle yabancı oyuncuların gözünde GS farklı yerde. Herkes bunu kabul etmeli
F.C. Kobenhavn vs Crusaders 6- | All Goals & Highlights | UCL 216 HD - YouTube corneliusun 2 gol 1 asistle oynadığı maç.asistini verkaça girip,çalım atarak yapmış.
Evet yaşı genç ve Chedjue ya gore daha seri, ama yetmez. Zamanla belki futbolu biraz gelişir ama hiç bir zaman top class olacak biri değil. Kısacası ben begenmiyorum.Her hatayi 1 topçuya nasil bağliyorsunuz onu çözemiyorum renkdaş. Hata yapabilir. Bu yaşta milli takimda 11 oynuyor. Daha iyisi varsa alalim ama zor. Chedjou'ya göre seri bir oyuncu. Serdar'in yanina seri bir oyuncu lazim. 1 sene kiralayacağiz zaten.
Evet yaşı genç ve Chedjue ya gore daha seri, ama yetmez. Zamanla belki futbolu biraz gelişir ama hiç bir zaman top class olacak biri değil. Kısacası ben begenmiyorum.
Simdi baktim tff beraberlige 600 bin galibiyete 1.3 milyon tl veriyormus bu herifi tutmak aptallikUmutun sozlesmesini uce bese bakmadan derhal fesih edin kardesim tff her galibiyete 300 bin tl ya da daha fazla bi para veriyor bu adam sahada kalinca daha cok zarar edecegiz
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
![]()
LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Man City XI v Bayern Munich: Caballero, Maffeo, Adarabioyo, Kolarov, Angelino, Fernando, Fernandinho, Zinchenko, Barker, Iheanacho, Navas
Looks like Niasse loaned to Turkey done. 12 months with a view to a permanent deal.