Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Her hatayi 1 topçuya nasil bağliyorsunuz onu çözemiyorum renkdaş. Hata yapabilir. Bu yaşta milli takimda 11 oynuyor. Daha iyisi varsa alalim ama zor. Chedjou'ya göre seri bir oyuncu. Serdar'in yanina seri bir oyuncu lazim. 1 sene kiralayacağiz zaten.
Evet yaşı genç ve Chedjue ya gore daha seri, ama yetmez. Zamanla belki futbolu biraz gelişir ama hiç bir zaman top class olacak biri değil. Kısacası ben begenmiyorum.

Umutun sozlesmesini uce bese bakmadan derhal fesih edin kardesim tff her galibiyete 300 bin tl ya da daha fazla bi para veriyor bu adam sahada kalinca daha cok zarar edecegiz

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Evet yaşı genç ve Chedjue ya gore daha seri, ama yetmez. Zamanla belki futbolu biraz gelişir ama hiç bir zaman top class olacak biri değil. Kısacası ben begenmiyorum.

Olur veya olmaz onu bilememde alabilecegemiz en iyi oyuncu Denayer şu anda. Ben de Chedjou'yu yetersiz buluyorum.

Galatasaray'ın 97-2000 arasındaki antrenman fotolarını nerden bulabilirim arkadaşlar?

319aa6bdb5875871d0aae8b6e734cf01.jpg

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Umutun sozlesmesini uce bese bakmadan derhal fesih edin kardesim tff her galibiyete 300 bin tl ya da daha fazla bi para veriyor bu adam sahada kalinca daha cok zarar edecegiz

Simdi baktim tff beraberlige 600 bin galibiyete 1.3 milyon tl veriyormus bu herifi tutmak aptallik

3 Puan ‏@3puancom Riekerink’in 2.kamp dönemine Olcan Adın, Umut Bulut, Ryan Donk ve Tarık Çamdal’ı götürmeyi düşünmediği gelen haberler arasında.

Transfer yapmış kadar sevinmeliyiz.

Resmen "Tutulmasına gerek olmayan nöbet." Hahaha ya yemin ederim bir allahın kulunun transfer edileceğini ve bir sponsor bulunabileceğini düşünmüyorum.
Bahane hazır; politik olaylar , ffp vs ..

Kendinizi umut buluta hazırlayın derim ve huzurlu bir akşam dilerim.. :)

Man City XI v Bayern Munich: Caballero, Maffeo, Adarabioyo, Kolarov, Angelino, Fernando, Fernandinho, Zinchenko, Barker, Iheanacho, Navas

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt