Bence ikinci bi forvet alıcazHmm Eren mi ??
SM-N7500Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bence ikinci bi forvet alıcazHmm Eren mi ??
SM-N7500Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Alıcaz bi yabancı forvet alıcazMillet bu adamin konusmasini gorunce gaza gelmisti ben ise biliyordum salladigini Dursunun ekibinden ne beklersin ki ha ust duzey bi oyuncu gelirse Levent beyden ozur dilemesini de biliriz
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
aspor canlı yayında ereni konuşuyo bildik diyolar abv
Sizde biraz düşüncenize göre hareket edinde ceza verin bidaki tahrik saldırı mesajda sergene karşı bu kişi tarafından.Seninki takinti ve inat, bunu iyi ayirt etmek lazim. Dusundugunu yazmak bam baska bir olay. Burada sadece seni goruyorum oyle bir tavir icinde.
Sneijder'i yok düsünün:
_________________Muslera_________________
_Linnes___Hakan___________Chedjou__Carole_
_____________Lucas______________________
___________________Selcuk________________
____Bruma____________________Sinan _____
_________Eren_____________Ramos________
Sampiyon oluruz
Beni iyi takip etmemissin
7/24 yazmiyorum,sacma ve rahatsiz oldugum bir yorum gördügüm zaman alinti yapmadan yaziyorum ki bu benim en dogal hakkim
Forumda sadece baslik olarak transfer nöbeti yok,diger konulara girdigin zaman yorumlarimi okuyabilirsin
Istatislikleri soru işareti ayrıca çok gol kaçıran bi oyuncuBu adam Hava hakimiyeti iyi,Bitirici,Teknik,Arkası dönük oynayabiliyor.
Eren Derdiyok gayet iyi transfer. Çok işimizi görür. Ama 1 tane daha oyuncu almalıyız.
Hoşgeldin Eren. Artık Cimbomun Derdiyok
Bu adam Hava hakimiyeti iyi,Bitirici,Teknik,Arkası dönük oynayabiliyor.
Eren Derdiyok gayet iyi transfer. Çok işimizi görür. Ama 1 tane daha oyuncu almalıyız.
Hoşgeldin Eren. Artık Cimbomun Derdiyok