Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Millet bu adamin konusmasini gorunce gaza gelmisti ben ise biliyordum salladigini Dursunun ekibinden ne beklersin ki ha ust duzey bi oyuncu gelirse Levent beyden ozur dilemesini de biliriz

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Alıcaz bi yabancı forvet alıcaz

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

umut donku elden cikarmak icin iyi hamle yedek forvet olacaksa.
ama ila bi forvet daha lazim daha kaliteli.

Yillardir ben birsey anlatiyorum:

Ilk 11inde teknik kapasitesi vasat olan oyuncular olursa oyunun dibe vurur, 2-3 pas zor yaparsin diyip duruyordum.
BJK'nin 11ine bakin, teknik kapasitesi vasat olan 1 oyuncu akliniza geliyor mu ön tarafta? Adamlar iyi pas yapiyor.

Biz ise yillardir kilit bölgelerde Umut, Burak, Sabri, Olcan gibi pas özürlüsü adamlar kullandik. Umut desen top durduramaz, Olcan desen topu aldigi an ceza sahasina patlatir, Sabri keza ayni.

Simdi ise bakarsaniz Riekerink yönetimi ile birlikte ilk 11 de teknik kapasitesi vasat olan 1 oyuncu bile kalmadi belkide. (Arti veya eksiklerini tartismiyorum)

Linnes
Ched
Aziz
Carole
Leiva
Selcuk
Bruma
Sinan
Sneijder
Eren
Poldi

diye uzar iste ilk 11e girecek isimler..

Iste sen ama bu 11e Sabri gibi yine pas özürlüsü oyuncuyu koyarsan yine tüm oyun akisinin icine edersin.

En azindan bunu atlattik diyelim.

Yabancı bir forvet >>>>> Kiralık + Opsyonlu gelmesi maliyet açısından da uygun bence sorun olmayacaktır umarım bu vizyonsuz yönetim de bizim gibi düşünüyordur :oley:

Renktaslar Eren zaten 30 gol atsa kasimpasa ilk 5 te olurdu bizde daha fazla atacagina inancim tam

Adam 4 milyonu buraya bayilmis neyin yedeginden bahsediyorsunuz arkadaslar birazdan açıklama gelir forvet transferini kpattk diye

SM-N7500Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Seninki takinti ve inat, bunu iyi ayirt etmek lazim. Dusundugunu yazmak bam baska bir olay. Burada sadece seni goruyorum oyle bir tavir icinde.
Sizde biraz düşüncenize göre hareket edinde ceza verin bidaki tahrik saldırı mesajda sergene karşı bu kişi tarafından.
Tahrik mobing yapıyor resmen. Düşünce ve saire ayaklarını geçsin.

Umut ve donk 'un yillik ucretlerinden ne kadar kurtulduk 2 milyon euro kardayiz bu bi nebze iyi

SM-N7500Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sneijder'i yok düsünün:

_________________Muslera_________________
_Linnes___Hakan___________Chedjou__Carole_
_____________Lucas______________________
___________________Selcuk________________
____Bruma____________________Sinan _____
_________Eren_____________Ramos________

Sampiyon oluruz

Bu kadrodan hiç bi bok olmaz başkan

Bu adam Hava hakimiyeti iyi,Bitirici,Teknik,Arkası dönük oynayabiliyor.

Eren Derdiyok gayet iyi transfer. Çok işimizi görür. Ama 1 tane daha oyuncu almalıyız.

Hoşgeldin Eren. Artık Cimbomun Derdiyok

Beni iyi takip etmemissin

7/24 yazmiyorum,sacma ve rahatsiz oldugum bir yorum gördügüm zaman alinti yapmadan yaziyorum ki bu benim en dogal hakkim

Forumda sadece baslik olarak transfer nöbeti yok,diger konulara girdigin zaman yorumlarimi okuyabilirsin

Ozaman fazla dikkat cekiyor diyelim buna, forumda en aktif uyelerden biri olarak bunu rahatlikla sezebiliyorum.

Neyse Arda benim icin bir problem yok biraz konusmus olduk hem. Forumda guzel zaman gecir ve diger uyelere karsi da sosyal platformda anlayis gostermek lazim , mesajim buydu.

Çıkın açıklama yapın arkadaş , başka forvet alacak mısınız almayacak mısınz.

Sent from my iPhone using Tapatalk

bence 2,5 milyondan fazlası abartı olur , ama öngörüm donk ve umut'un sözleşmesinin bir kısmını üstleniriz..

sonra kızmayın bana..

2197382 tane isim yaziyolar vooooovvv bildik

Eren Derdiyok gayet iyi transfer. Çok işimizi görür. Ama 1 tane daha oyuncu almalıyız.

Istatislikleri soru işareti ayrıca çok gol kaçıran bi oyuncu

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

niasseyide alsilnar bari ben erene zerre kadar güvenmiyorum bu adam bazi maclarda gol atar ama kesinlikle 1ci forvet
görevini tamamlayamaz.
niasse leiva johansen !

Sırtı dönük oyunu iyi oynayan bir forvetle sinan - bruma - podolski çok çok rahat toplamda 45-50 gol atar. Topu onlara indirsin yeter :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt