Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
douglas beleş transfer olaraksao pauloya gitmiş.

olum bizim yönetimde harbiden biryere sürülecek kafa yok ya yok çıldırıyorum yeter.

bizimkilerde biraz kafa varsa yıllık 2.5 m euro ile caceresi alsınlar millet stoper görsün yiter ya.

al sana skirtel tarzı stoper yap 2+1 senelik sözleşme kafasını tekmeye soksun.

bu felipe santana pas özürlüsü ama defansı güzel bir arkadaşımız değil mi?

o da serbestmiş...

Fevzi Elmas, Tomas, Emre Aşık, Arda, Oğuz Sabankay, Ayhan Akman, Okan Buruk, Özgürcan, Ferhat, Uğur Uçar, Aydın

bu hangi maçın ilk 11i? bilin bakalım...

Bu sol bek yokluğunda ilaç olur doğrusu.

Umarım alırız.

harbiden mi karabük ün bile yetersiz bulduğu trabzonun yollamak için can siparene uğraştığı adam evet bizim sol beke ilaç olur.elin kedisi cidden bize aslan görünüyor demekki.necid,dszudzak derken ishak da istendiğine göre başka açıklaması yok.

transfermarkt da beleş sağ bek ararken jeremy pied diye birini buldum.

videosuna bakayım dedim altına 1 dk önce yazılmış birsürü Welcome to Saints yorumları gördüm

abv dursun.

https://www.youtube.com/watch?v=e5h5OjVpARM

İnstagramdaki bütün Galatasaray taraftar sayfaları kapatılıyor. Bazı paylaşımlara göre bu hesapları kapattıran Galatasaray yönetimi.

Adamin yaptigi bir is hayirli olmaz mi yav?
Yakinda bizim forumuda kapattirir

Bir is yeri gibi dusun, sana bir ornek verim.
Misal diyelim sana iki tane is teklifi geldi. birisi bankada yoneticilik digeride mahmut ozbek kebapcida ciraklik teklifi aldin.
Simdi sana soruyorum, iki is yerindeki farklar nedir? mahmut beyde calisirsan kendine bir hedef koyamazsin, mahmuttan ne ogrenilirsin? motivasyonun olurmu? diger iscilerin bilgi ve tecrubesi sana neler verir ?

sorun burda kardesim, bizde kurumsallasma yok.
- baskan desen, yolda gorsem diger tarafa gecerim cunku dilenci gibi bir kiligi var. Oteritesi yok, karizmasi yok.
- Yoneticler desen, hepsi evinde 31 cekiyordur kim bilir
- futbolculari sorsan, olcan soyunma odasinin tuvalitende gizlice mangal yapiyordur. Umut gibi futbolcu oldugunu suphe edecegin adamlar var, selcuk gibi calsimayi ve antreman sevmeyen ve takim icinde gruplasma saglayan bir nankor.
- oynasanda oynamasanda garanti bir para aliyorsun.
- Sistemi olmayan bir klup, her yil yeni teknik direktor gelince yeni bir yapilanma ve yeni bir sistem. Bakiniz leicester ve izlandaya adamlar iyi futbolcu olduklari icin degil sisteme adepte olmuslar ve oturulmus bir sistemde fizigi iyi olan birazda yetenegi olursa herkez basarili olur.
- sorun teknik direktor degildir, orda onlarca teknik ekibiniz olacak ve takima ait bir sistem kuracaksiniz yeni gelen teknik direktorde ayni sisteme ayak uydurup aynisini takip edecek. eger sisteminiz 4-4-2 mi? ozaman ona gore adam alin, ama bizde futbolcu alindiginda sisteme gore alinmiyor. cunku ne bir proje var nede bir duzen.

boyle bir takimda gobekli isimelrde olur.
sabri gibi kaderinde tuvalet yalacisi olacak adamlar ferraride surer, onuda begenmeyip takimin kaptani olmakta ister. aldigi parayida begenmez.

bunlari son yillarda cok dusundum, eskiden cok forma alirdim ama benim alacagim forma sabrinin ancak tuvalet kagidini karsilar yaaaa

Nerede yanlis var cozemiyorum.
Brumaya kiralik yaramis hissettiriyormus, telles tecrubelenmismis, dzemaili italyada kiralik olmasi katki verrmis.

Sondan gidelim lan bu adam zaten ordan gelmisti mal misiniz boyle bir yorum yapmaya(spor medyasi)

Sonra genc oyuncularaa gelince betis gibi gotu boklu kulupte bu adam tecrubelniyorda bizde niye olmuyor. Yabanci hoca ve yardimcilari, yabanci futbolcular oglum hepsi var getirdik bu adamlar bizde niye gelismiyor.

Oturup nerede hata var analizini ne zaman yapacak futbolu yonetenler

harbiden mi karabük ün bile yetersiz bulduğu trabzonun yollamak için can siparene uğraştığı adam evet bizim sol beke ilaç olur.elin kedisi cidden bize aslan görünüyor demekki.necid,dszudzak derken ishak da istendiğine göre başka açıklaması yok.
Sanırım haklısınız.

İnstagramdaki bütün Galatasaray taraftar sayfaları kapatılıyor. Bazı paylaşımlara göre bu hesapları kapattıran Galatasaray yönetimi.

Adamin yaptigi bir is hayirli olmaz mi yav?
Yakinda bizim forumuda kapattirir
Yönetime anti propaganda ve hakaret derecesine ulaşmış yorumlar çok fazla olduğu için bu yönteme baş vurmaya başladılar.

Ve evet burası da tehlikede.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt