Adam kendisi ayrılmak istemiş yav yeterli bulmadıkları doğru değil.
Uğur kardeşime bu dezenformasyonu yakıştıramadım.
Ugur yalan yazmaz ama eger bir kereye mahsus yanildiysa bilemem
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Adam kendisi ayrılmak istemiş yav yeterli bulmadıkları doğru değil.
Uğur kardeşime bu dezenformasyonu yakıştıramadım.
Bu sol bek yokluğunda ilaç olur doğrusu.
Umarım alırız.
Fevzi Elmas, Tomas, Emre Aşık, Arda, Oğuz Sabankay, Ayhan Akman, Okan Buruk, Özgürcan, Ferhat, Uğur Uçar, Aydın
bu hangi maçın ilk 11i? bilin bakalım...
Oğuz sabankay kim sorsaydın keşke ilk önceFevzi Elmas, Tomas, Emre Aşık, Arda, Oğuz Sabankay, Ayhan Akman, Okan Buruk, Özgürcan, Ferhat, Uğur Uçar, Aydın
Fevzi Elmas, Tomas, Emre Aşık, Arda, Oğuz Sabankay, Ayhan Akman, Okan Buruk, Özgürcan, Ferhat, Uğur Uçar, Aydın
Nerede yanlis var cozemiyorum.
Brumaya kiralik yaramis hissettiriyormus, telles tecrubelenmismis, dzemaili italyada kiralik olmasi katki verrmis.
Sondan gidelim lan bu adam zaten ordan gelmisti mal misiniz boyle bir yorum yapmaya(spor medyasi)
Sonra genc oyuncularaa gelince betis gibi gotu boklu kulupte bu adam tecrubelniyorda bizde niye olmuyor. Yabanci hoca ve yardimcilari, yabanci futbolcular oglum hepsi var getirdik bu adamlar bizde niye gelismiyor.
Oturup nerede hata var analizini ne zaman yapacak futbolu yonetenler
Sanırım haklısınız.harbiden mi karabük ün bile yetersiz bulduğu trabzonun yollamak için can siparene uğraştığı adam evet bizim sol beke ilaç olur.elin kedisi cidden bize aslan görünüyor demekki.necid,dszudzak derken ishak da istendiğine göre başka açıklaması yok.
ipucu...bi hazırlık maçı...
yesss,o maçın videosunu bulsanaGladbach maçıymış işte
Google'a yazınca çıkıyor
yesss,o maçın videosunu bulsana
ben bulamadım,ondan dedimNereden bulayım renktaş
Yönetime anti propaganda ve hakaret derecesine ulaşmış yorumlar çok fazla olduğu için bu yönteme baş vurmaya başladılar.İnstagramdaki bütün Galatasaray taraftar sayfaları kapatılıyor. Bazı paylaşımlara göre bu hesapları kapattıran Galatasaray yönetimi.
Adamin yaptigi bir is hayirli olmaz mi yav?
Yakinda bizim forumuda kapattirir