Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Vallah bence iyi bir pazarlik ile 5 ay sonra serbest kalan bir Mvila yi 3-4 milyon a kapmak zor olmamasi gerek. Adamin kendisi 2.5 milyon euro ister en azindan ona fitim ama 5 ay sonra sozlesmesi bitecegi icin de 6-7 vermem. Ayni Donk meselesi gibi olur ozaman. 4 milyon + 4 yillik sozlesme, yillik 2.5 milyon euro + bonuslar ile olmali. Bu yonetim beceremez orasi ayri :)
Ben bizim yönetimi düşünerek bu fiyati verdim ama EPL'den isteyini varsa zaten hiç gelmez. Bizim yönetim 5 milyona alırsa helal osun valla. Tabi akillarinin ucundan dahi geçmemiştir.

SM-N9005 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

zencisiz ortasaha olmaz.diarra ,mvilla ya da akpro please

Umarim lucas leiva gelir. 22 kez brezilya milli takimda oynamis, yillardir premier liginde ust duzey oyuncularla ust duzey takimlara karsi oynadi.

Sert oynayan, dikine oynamayi dusunen ve top kapma da gayet basarili. 29 yasinda, 3 yil rahat oynar.

3m da uygun bir bonservis.

Lucas Leiva
Selcuk Sneijder​

Son düzenleme:
Kruse ve Lucas Leiva çok gösterişli transferler olmaz belki ama en azından doğru tipte oyuncularla ilgileniyoruz. İkisi de yıldız oyuncu olmadılar ancak, kendi işinde gücünde takım oyununa yatkın, takımı rahatlatacak oyuncular. Podolski-Sneijder-Bruma üçlüsüne önlü arkalı iyi destek verirler.

Umarim lucas leiva gelir. 22 kez brezilya milli takimda oynamis, yillardir premier liginde ust duzey oyuncularla ust duzey takimlara karsi oynadi.

Sert oynayan, dikine oynamayi dusunen ve top kapma da gayet basarili. 29 yasinda, 3 yil rahat oynar.

3m da uygun bir bonservis.

Lucas Leiva
Selcuk Sneijder​
aslında hürriyetteki haberde bonservisi 2,5,ali naci 3 dedi.

BONSERVİSİ 4 MİLYON EURO

Sarı-kırmızılıların, FC Zürih ile yapılan hazırlık maçının öncesinde golcü oyuncu için bir görüşme yaptığı ve prensipte anlaşmanın sağladığı, resmi açıklamanın beklendiği kaydedildi. İsviçre ekibinin 4 milyon euroluk bir bonservis bedeli istediği, Galatasaray'ın da yapılan pazarlıklar sonrasında bu rakama yakın bir teklif yaptığı ifade edildi.

Armando Sadiku - Oyuncu profili 16/17 | Transfermarkt

değeri 750 bin euro

Son düzenleme:
Bruma- Golcü - Podolski
Kruse
Sneijder-Leiva

böyle bir diziliş olmaz mı ? Kruse iyi oyuncu ama nokta forvet lazım bize.

İsmail Şayan - Twitter:

Liverpool, Newcastle'dan Wijnaldum'u aldı. 25 M £ (30 M €).

Benitez, Sissoko'yu da tutamayacak gibi... Galatasaray'ı ilgilendiren tarafı şu: Benitez'in, görüşmelerde 2007'de Liverpool'a getirdiği Lucas Leiva'yı istediği söyleniyor. Sonuç henüz belirsiz.

Kruse çok tanımıyorum yani oyun anlamında... Eğer dedikleriniz gibi Elmander'in tarzına benziyor ise mükemmel olur, tam olarak nokta atışı olur.

Şöyle açıklayayım; bizim ihtiyacımız olan mücadele gücü. Hani şu umut denen kazmanın prim yapma sebebi. Şimdi bizim takımın en büyük eksiklerinden biri top rakipteyken yürüyor olmamız hele Melo gittikten sonra tamamen yürüyor olmamız bizi bitirdi. Öncelikle Sneijder ve Podolski top rakipteyken mücadele gücü düşük adamlar. Sezon başında bunlara Yasin, Burak ve Selçuk'u da ekledik mi takım tamamen çöküyordu. Hatta hatırlayın HH sezon başında Yasin'i yedek bırakıp Olcan'ı oynatıyordu herkes(medya ve bazı Taraftarlar) nasıl olurda geçen sezonun yıldızı Yasin yedek kalır falan diyordu.

Bu sene alacağımız adamlar 3 ana bölgede mücadeleci özelliği olan adamlar olmalıydı. Defans için, ben mali açıdan pek uygun görmesem de Serdar geldi. Forvet için tam forvet olmasa da Kruse gelecek gibi. Bir de mücadeleci orta saha alırsak yürüyen ayaklarimizi tolere etmiş olacağız.

Seneye defans anlamında yürüyecek adamlar; poldi, Sneijder ve Bruma diyebiliriz. Mücadeleci ortasaha ve Serdar, Sneijder ve Bruma'nın, Kruse'de Poldi'nin pan zehiri olacak. Bu açıdan düşününce doğru hamleler yapıyor gibiyiz inşallah istedikleri adamları almayı başarırlar... Bu durumda hoca doğru analiz yapmış diyebiliriz veya scout ekibiyle iyi çalışmışlar.

Fakat bence bir forvet daha şart özellikle pivot özellikli bir adam lazım. En kötü şu Danimarkalı elaman gelsin yeter.

SM-N9005 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Leiva alabileceğimiz en iyi önlibero olur birde balotelli yi alırlarda selçuk+chedjou ve diğer tüm çöplerden kurtulursa bana göre son yılların en iyi transfer dönemi olur

İsmail Şayan - Twitter:

Liverpool, Newcastle'dan Wijnaldum'u aldı. 25 M £ (30 M €).

Benitez, Sissoko'yu da tutamayacak gibi... Galatasaray'ı ilgilendiren tarafı şu: Benitez'in, görüşmelerde 2007'de Liverpool'a getirdiği Lucas Leiva'yı istediği söyleniyor. Sonuç henüz belirsiz.
2.lige gitmez leiva,relax

Yann M'Vila: (pasi veren)

tumblr_nvp5lkRRFu1qaorn7o1_500.gif

Akpa-Akpro:

07c57b8c9bebdc7ba67bc00bd147afc9.gif

Leiva: :D

29-12-2013-GifNumber-40.gif

Kruse:

70428c28a50139c33ac04519b448dbd6.gif

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt