Yunus Emre Kılınç
Tecrübeli Üye
- 15 Haziran 2010
- 5.707
- 0
- 1.171
Euro2016 da bi kamyon gol kaçırdi hatirladigim kadariylaSidikli kim ciddiden 4 milyon edecek?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Euro2016 da bi kamyon gol kaçırdi hatirladigim kadariylaSidikli kim ciddiden 4 milyon edecek?
1 orta saha hic birseyimize yetmez, takimda orta saha kalmamis.
Ya haber doğru değildir herhalde. İnşallah.Euro2016 da bi kamyon gol kaçırdi hatirladigim kadariyla
Ya haber doğru değildir herhalde. İnşallah.
Tamam ilaki isimli marka alın da demiyorum da biraz kaliteli olsun arkadaş. Stancunun yedeği olacak adamı ne diye getiriyorsun. Getirmeyi geçtim ilgilenmemiz bile rezillik.
Lucas Leiva
Selcuk
Hamit
Donk (malesef kalacagini dusunuyorum)
Birhan (kalirsa tabiki)
Iki kulvarda oynayacagimiza gore 5 orta saha yeterli.
Donk'u satip akpa akpro gibi genc orta saha alsak aslinda guzel olur ama nazifoglu 3 transfer yapacagiz dedigine gore olcan da donk da kalacak gibi duruyor.
Lucas Leiva
Selcuk
Hamit
Donk (malesef kalacagini dusunuyorum)
Birhan (kalirsa tabiki)
Iki kulvarda oynayacagimiza gore 5 orta saha yeterli.
Donk'u satip akpa akpro gibi genc orta saha alsak aslinda guzel olur ama nazifoglu 3 transfer yapacagiz dedigine gore olcan da donk da kalacak gibi duruyor.
O kim şimdi çıkartamadımkatılıyorum...misal lars valjwick mi ne o adam iyi gibi duruyor
umut donk ve olcan gidiyo.nevzat dindar dedi.Tarık salih endogan ile yollari ayırırlar umut donk olcan takımda kalır gene

umut donk ve olcan gidiyo.nevzat dindar dedi.
Yanlışım varsa düzeltin ama ben o kadar maç izlerim kruseyi hiç santrafor görmedm ya ikinci forvet ya forvet arkasi ya da sol tarafta oynadi hepBony ile Kruse ayni anda gelirlerse aglarim net forvet gormeyeli o kadar uzun zaman oldu ki neye benzedigini bile bilmiyoruz
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
radyo bilyoner
'@nkucukk: #Galatasaray iki forvet transferi yapacak.
'@nkucukk: Max Kruse ve Wilfried Bony #Galatasaray'ın gündeminde yer alan oyuncular.
Tarık salih endogan ile yollari ayırırlar umut donk olcan takımda kalır gene
Bonservisi nottingham da zwolle de kiralıkms baya iyi videolarda ama videolara göre b.özbek schweinsteiger diyceksiniz smdiO kim şimdi çıkartamadım![]()
Pivot santrafor alinirsa Kruse iyi transfer sadece Kruse alinirsa kotu transfer olurYanlışım varsa düzeltin ama ben o kadar maç izlerim kruseyi hiç santrafor görmedm ya ikinci forvet ya forvet arkasi ya da sol tarafta oynadi hep