Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1 orta saha hic birseyimize yetmez, takimda orta saha kalmamis.

Lucas Leiva
Selcuk
Hamit
Donk (malesef kalacagini dusunuyorum)
Birhan (kalirsa tabiki)

Iki kulvarda oynayacagimiza gore 5 orta saha yeterli.

Donk'u satip akpa akpro gibi genc orta saha alsak aslinda guzel olur ama nazifoglu 3 transfer yapacagiz dedigine gore olcan da donk da kalacak gibi duruyor.

Sidikli kim ciddiden 4 milyon edecek?

hqdefault.jpg

Lucas Leiva
Selcuk
Hamit
Birhan (kalirsa tabiki)

Donk'u satip akpa akpro gibi genc orta saha alsak aslinda guzel olur ama nazifoglu 3 transfer yapacagiz dedigine gore olcan da donk da kalacak gibi duruyor.

5 orta saha yeterli ama bu 5 li degil,

Lucas Leiva
Selcuk
Hamit
Birhan (kalirsa tabiki)

Buraya iyi bakarsak 5 degil 2 tane orta saha oyuncusu goruyoruz, Hamit e guvenip transfer yapmamak aptallik olur. Keza Donk icin de bu gecerli.
Birhan ancak rotasyonda 4. oyuncu olabilir, daha fazlasi degil. Buraya kesinlikle 2 adam lazim.

Tabiki Donk falan gitmezse transfer zor olur anliyorum ama Donk satilmali ve dedigim gibi 2 eleman sart buraya. Yoksa sampiyon falan olamazsin, Leiva sakatlandi diyelim kim oynayacak? Hamit :red:

(ki Leiva cok sakatlanan bir futbolcudur)

Lucas Leiva
Selcuk
Hamit
Birhan (kalirsa tabiki)

Tarık salih endogan ile yollari ayırırlar umut donk olcan takımda kalır gene

Bony ile Kruse ayni anda gelirlerse aglarim net forvet gormeyeli o kadar uzun zaman oldu ki neye benzedigini bile bilmiyoruz :asd:

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bony ile Kruse ayni anda gelirlerse aglarim net forvet gormeyeli o kadar uzun zaman oldu ki neye benzedigini bile bilmiyoruz :asd:

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yanlışım varsa düzeltin ama ben o kadar maç izlerim kruseyi hiç santrafor görmedm ya ikinci forvet ya forvet arkasi ya da sol tarafta oynadi hep

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt