Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu Arda Sadi Yasin Simek gibi, kendi kendine takiliyor, kimsenin taktigi yok. Mesajlarimi okuyup altini yapamadan cevap vermeye calisiyor. Zavalli :red:

insan anca bukadar plansiz konusabilir. Adamin görevi golmu atmak? Topal ozaman lesin önde gidenidir senin mantigina göre. Yada Iniesta, Modric v.b.

Leivanin görevi ortasahada top calmak bosluklari kapatmak. Bosuna onca sene ilk on bir oynamadi lpoolda. Görev adamidir kendisi. Ne bekliyorsun sen? Selcuk gibi sadece penaltilarla istatistik kasmayimi

Boş yapma

kavga_var_mi_yok_mu_tolgay_acikladi_h1659_d4d83.jpg

Bu mu futbol anlayisin? Forum'a girip bir yorum atmak, üstüne karsi fikir gelince bos yapma?

Cogu konularda dedigim gibi trollüyorsun, biliyorum da.. Senin gibileri forumun seviyesini düsürdü son yillar, farkindasin. Hadi devam sacmala, birsey yap ama bu yorum senin caresizligini ispatlamiyor mu Aydin'cim?

Sana birşey diyen mi oldu

Her olayın içinde olma derdindesin

Allahın Almanyasından bizim siyasi işlerimize karışma

sandigindan daha yakinim türkiyeye. O islere karisma. Yok anlat bir . Ne akilla neyle idam cezasini istiyorsun . Cevabini merak ediyorum. Bunu trollügü bile igrenc

Erdogan Türkiye'den Almanya'ya karissin, gezip gezip manipüle etsin, biz Almanya'dan Türkiye'ye karismayalim he, güzel kafamis.

Bu mu futbol anlayisin? Forum'a girip bir yorum atmak, üstüne karsi fikir gelince bos yapma?

Cogu konularda dedigim gibi trollüyorsun, biliyorum da.. Senin gibileri forumun seviyesini düsürdü son yillar, farkindasin. Hadi devam sacmala, birsey yap ama bu yorum senin caresizligini ispatlamiyor mu Aydin'cim?

Senmi karar veriyorsun seviyeyi düşürdüğüme :D

Öyle birşey olsaydı beni burada barındırmazlardı sen anlamayacağın şeylere fazla kafa yorma

Hani forumdan kovulupta gelen biri için fazla iddiali sözler

Senmi karar veriyorsun seviyeyi düşürdüğüme :D

Öyle birşey olsaydı beni burada barındırmazlardı sen anlamayacağın şeylere fazla kafa yorma

Hani forumdan kovulupta gelen biri için fazla iddiali sözler
Ben karar vermiyorum. Sosyal hayatinda argümanlara karsi bos yapma diyip gecitign vakit caresiz ve argümansiz oluyorsun. Bu dünyanin her yerinde öyle'dir. Sen egitimini dogru dürüst görmedigin icin bunu yasamamis olabilirsin.

Türk insanini kücük düsürücu cümleler kur,turkler söyle turkler böyle de ondan sonra neymis zavalliymis

Hadi ordan be

Ben karar vermiyorum. Sosyal hayatinda argümanlara karsi bos yapma diyip gecitign vakit caresiz ve argümansiz oluyorsun. Bu dünyanin her yerinde öyle'dir. Sen egitimini dogru dürüst görmedigin icin bunu yasamamis olabilirsin.

Sen milleti yargılamadan önce aynaya bak

Sende nasıl bir mide varmış ki kovulduğun yere geri döndün

Afiyet olsun ne diyim..

Hayirdir? Sen de idami destekleyen insanliktan cikmis kendini üstün irk sanip insanlarin ölümünü isteyen ISID zihniyetli bir siyasi figüran'misin yoksa?

Eger öyle ise; Önce insan ol, sonra yorumla, hangi konuda olursa olsun. Sana mi kalmis ulan insanlarin yasami?! Kimsiniz siz bir baska insanin canini alacaksiniz?!

Bu yazdiklarin ciddi olamaz... nasil bir zihniyetsin yaw?

Vatan hainleri ulkemizin tanklarini, f16larini, silahlarini kullansin ve bizim milletimize dogru ates edip öldursun, sonra bu serefsizler allahsizlar dinsiz imansizlar feto'nun kopekleri ceza evine girsin, 200+ sehitlerimiz mezarlarina girsin, sehit aileleri ve 80milyon turk vicdan olarak rahat olacagini mi zanediyon?

Sen su yazdiklarina utanmiyon mu, insanliktan bahsediyor bide beyefendi, senin gibi zihniyetlere yaziklar olsun, senin insanligina yaziklar olsun, senin insanligindan utaniyorim lan ben.

Oturdugun yerde yorum yapmak kolay, kendini sehit ailelerin yerine koy, kendini darbeye hayir demek icin sokaga cikan milletimizin yerine koy, hangi partidan olsan farketmez... kendini guzel ulkemiz icin ay yildiz icin sokaga cikan insanlarin yerine koy ve bi daha dusun, ama yok fikrin degismez ise, ozaman benim anladigim, vatan sevdali degilsindir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt