Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Adam Hollandadan bizim siyasi işlerimize karışıyorlar
TR ye ayak basacak yürekleri yok ama
insan anca bukadar plansiz konusabilir. Adamin görevi golmu atmak? Topal ozaman lesin önde gidenidir senin mantigina göre. Yada Iniesta, Modric v.b.
Leivanin görevi ortasahada top calmak bosluklari kapatmak. Bosuna onca sene ilk on bir oynamadi lpoolda. Görev adamidir kendisi. Ne bekliyorsun sen? Selcuk gibi sadece penaltilarla istatistik kasmayimi
melo bize geldiğinde de pek golü yoktu
Bu mu futbol anlayisin? Forum'a girip bir yorum atmak, üstüne karsi fikir gelince bos yapma?Boş yapma
bir hafta öncede türkiyedeydim. Neyin derdindesin sen kocum . Idam cezasini istemek de neyin nesi? Nasil bir akil bu? Cocuklugunda ne yasadin olm sen
Mikel 10 yildir Chelsea'de oynuyor sadece 1 gol atabilmismelo bize geldiğinde de pek golü yoktu
Sana birşey diyen mi oldu
Her olayın içinde olma derdindesin
Allahın Almanyasından bizim siyasi işlerimize karışma
Mikel 10 yildir Chelsea'de oynuyor sadece 1 gol atabilmis
LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu mu futbol anlayisin? Forum'a girip bir yorum atmak, üstüne karsi fikir gelince bos yapma?
Cogu konularda dedigim gibi trollüyorsun, biliyorum da.. Senin gibileri forumun seviyesini düsürdü son yillar, farkindasin. Hadi devam sacmala, birsey yap ama bu yorum senin caresizligini ispatlamiyor mu Aydin'cim?
sandigindan daha yakinim türkiyeye. O islere karisma. Yok anlat bir . Ne akilla neyle idam cezasini istiyorsun . Cevabini merak ediyorum. Bunu trollügü bile igrenc
Ben karar vermiyorum. Sosyal hayatinda argümanlara karsi bos yapma diyip gecitign vakit caresiz ve argümansiz oluyorsun. Bu dünyanin her yerinde öyle'dir. Sen egitimini dogru dürüst görmedigin icin bunu yasamamis olabilirsin.Senmi karar veriyorsun seviyeyi düşürdüğüme
Öyle birşey olsaydı beni burada barındırmazlardı sen anlamayacağın şeylere fazla kafa yorma
Hani forumdan kovulupta gelen biri için fazla iddiali sözler
Ben karar vermiyorum. Sosyal hayatinda argümanlara karsi bos yapma diyip gecitign vakit caresiz ve argümansiz oluyorsun. Bu dünyanin her yerinde öyle'dir. Sen egitimini dogru dürüst görmedigin icin bunu yasamamis olabilirsin.
Hayirdir? Sen de idami destekleyen insanliktan cikmis kendini üstün irk sanip insanlarin ölümünü isteyen ISID zihniyetli bir siyasi figüran'misin yoksa?
Eger öyle ise; Önce insan ol, sonra yorumla, hangi konuda olursa olsun. Sana mi kalmis ulan insanlarin yasami?! Kimsiniz siz bir baska insanin canini alacaksiniz?!
Yeter ki gelsin artik biri valla gına geldi transfersizliktenaman o mikel hic gelmesin, lucas olsun.