Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
55eb4f2bf018fbb8f8b8f4dd.jpg

hiç haber yok:(

Bruma ile sözleşme yenileyip 25-30m Euro serbest kalma maddesi koymak lazım ne olur ne olmaz

Bruma ile sözleşme yenileyip 25-30m Euro serbest kalma maddesi koymak lazım ne olur ne olmaz

bizimkiler bu akılla(!) onu da ellerinden kaçırırlar.
sadece hazırlık maçında topu kapıp gol atmasıyla, hollanda belçika ekibi olsak en az 20 milyon fiyat biçilirdi.

Yahu nereye gidiyorlar bonservis bedelleri gelmeden,bırakın bu işleri Taffarel ayrı,ama Dzemaili ve kim gidecekse önce paşa paşa bedelleri yatıracaklar hesaba öyle ben gelmiyorum demekle olmaz o işler

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

yönetim yönetim değil ki kabiliyetsiz dolu.
Hala amrabat mevzusu aklıma gelince çıldırıyorum.
zamanında 3.5 milyon euro opsiyonu peşin yatırınca alacak malaga bizimkilerle hiç pazarlık yapmadan 1.5 milyon euro hesaba yatırmış. Bizim o dönem ki kabiliyetsiz yönetim üyemiz c.tanman "yaptıkları doğru değil, olayı mahkemeye versek haklı olacağız ama uğraşmak istemedik kabul ettik" demişti. Şimdi bu olaydan sonra bu kabiliyet-sizlerden ne bekleyelim ki?

Yahu nereye gidiyorlar bonservis bedelleri gelmeden,bırakın bu işleri Taffarel ayrı,ama Dzemaili ve kim gidecekse önce paşa paşa bedelleri yatıracaklar hesaba öyle ben gelmiyorum demekle olmaz o işler

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

herif gelmek istemiyomus rekdas.tek tarafli feshedicekmis.brumayi filan kacirmasak bari

lucas leiva ile ekside güzel bi yorum gördüm "[FONT=&quot]liverpool'un sabri'si, selçuk şahin'i. 7 yıldır ligde golü olmayan orta saha."[/FONT]

Yine başladılar Brumayı abartmaya

Geçen senede Real'e attığı golden sonra,Sociedad kaptı diye yönetimi sövenleri görmüştük.Ne hikmetse en büyük talibi PSV :)

O seviyelerin adamı değil bu sene max 5 gol 5 asistle oynar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt